doooc Postat Joi la 11:08 Share Postat Joi la 11:08 (editat) Vă salut, după cum spune și titlul thread-ului, vând contul meu de steam, cumpărat prin 2017(cu aproximație) de la FREAK ( fondator al unei comunități de csgo din românia ) https://steamcommunity.com/id/ciucuak47 acesta este id-ul contului, puteți trage un ochi cei interesați are 87 de jocuri ( sunt și jocuri cumpărate, dar și jocuri gratis), unul dintre cele mai favorite este Euro Truck Simulator 2 de precizat că are VAC pe CSGO ( așa l-am cumpărat, din păcate, era la modă doar să ai un cont de steam pe atunci ) Prețul contului este 15 euro ( negociabil ) sau altceva la schimb de valoarea asta. plată preferabil bancar / revolut, am o reputație bună dar prefer să facem cu un intermediar care face parte din echipa leaguecs, căutăm și discutăm. Editat Joi la 11:11 de doooc 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Inkyzz. Postat Vineri la 11:04 Share Postat Vineri la 11:04 Pacat ca are vac , dar in rest e ok ... Spor la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.