Sari la conținut

[Auto] MAX VERSTAPPEN atacă dur conducerea Formulei 1! Campionul de la Red Bull urăște cursele de sprint


Postări Recomandate

  • Administrator

Max Verstappen a avut niște declarații dure la adresa șefilor Formulei 1, spunând că nu este de acord cu cursele de sprint, sezonul fiind deja prea încărcat. Pilotul de la Red Bull nu s-a ferit de cuvinte și a spus că este posibil ca anul să devină și mai lung, cu 24-25 de curse.

Max Verstappen, pilotul de la Red Bull care este campion al Formulei 1 în ultimele două sezoane, a criticat dur decizia de a exista curse de sprint de-a lungul unui sezon, motivând că sezonul este oricum destul de încărcat. Olandezul este conștient că se urmărește ca fanii să aibă cât mai multă acțiune, dar nu crede că aceasta este soluția cea mai potrivită.
"Nu sunt un fan, la urma urmei. Cred că dacă încercăm să facem tot felul de lucruri, weekend-ul devine și mai intens și oricum avem atât de multe curse. Nu cred că este ceva ce ar trebui făcut.
Înțeleg că șefii vor ca fiecare zi să fie antrenantă și plină de suspans, dar eu cred că cel mai bine este să comprimăm acțiunile din weekend. Cursele de sâmbăta și duminica fac weekend-ul interesant, știu.

O să ajungem să avem sezoane cu 24-25 de curse, pentru că asta se urmărește. Pe lângă asta mai adăugăm tot felul de lucruri pe lângă. Nu îmi place deloc. Chiar dacă se schimbă formatul, nu văd ca toate echipele să ducă acest tip de curse.
Cred că Formula 1 este despre a avea calificări normale, iar apoi o întrecere frumoasă duminica. Nu înțeleg și nu știu de ce trebuie să schimbăm asta. Cred că a fost destulă acțiune. Cred că pentru a aduce mai multă acțiune trebuie ca lupta să fie strânsă, ca mai multe echipe să tragă pentru victorie. Cred că ar fi natural și ar arăta grozav", a spus Verstappen, citat de motorsport.com.

Sursa : Click Aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...