Mario DC Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 (editat) [1]. Nume:Mario [2]. Nick server:Mario DC [3]. Varsta:21 [4]. LeveL:20 [5]. Ore jucate[Apasa Aici]:135 [6]. Ai citit regulamentul?:“Zm#LeagueCS” [7]. De ce doresti admin?:Am avut grad pe server dar din cauza neactivitatii l-am pierdut.Sunt momente cand nu sunt admini pe server si playerii mai calca stramb , bineînteles imi doresc admin pentru a ajuta serverul la un joc cat mai ok. Editat Aprilie 3 de Mario DC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stas. Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Contra. E belea cu regulamentul ala dureaza mult sa fie citit ik. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
xXT4iP4nUXx Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 Contra, chiar daca ai citit in cele din urma regulamentul nu cred ca e corect sa editezi cererea, era mult mai bine sa il fi citit de prima data, daca nu reusesti cu cererea asta te asteptam bucurosi sa revii cu o noua cerere peste 2 saptamani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Claudiusad Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 PRO! Il cunosc pe Mario, este un admin vechi si a fost activ pe server, isi facea treaba. Merita sa-l avem iarasi printre noi in staff. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Dorin gabriel Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 CONTRA te rog sa citești regulamentul mai bine, Și nu vad motivul editări Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
V.l.a.d Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Contra , ai editat cererea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Mario DC Postat Aprilie 5 Autor Share Postat Aprilie 5 Acum 15 ore, Dorin gabriel a spus: CONTRA te rog sa citești regulamentul mai bine, Și nu vad motivul editări Pentru ce sa citesc regulamentul mai bine daca il stiu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Cizmă Bă Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Acceptat ! Mario DC a mai fost admin la noi , cand a avut admin nu am avut "cuvantul cheie" pe regulament. T/C 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate