Sari la conținut

[Stiri Auto] Mercedes-Benz E-Class va primi un ecran tactil uriaș, TikTok și o cameră selfie


Postări Recomandate

Mercedes-Benz a dezvăluit interiorul Clasei E 2024 și, deși habitaclu nu este o abatere radicală în design față de Benz-urile existente, noul Clasă E este plin de caracteristici interesante și avansate care vor influența restul gamei – cum ar fi o cameră selfie și aplicații încorporate pentru TikTok și Zoom.

Una dintre actualizările majore ale Clasei E 2024 este Superscreen, care combină ecranul tactil central mare standard cu un al doilea afișaj în fața pasagerului. (Spre deosebire de Hyperscreen-ul EQS, grupul de indicatori digitale rămâne un afișaj de sine stătător.) Arată frumos, cu orificii de ventilație subțiri care se curbează în partea de sus a ecranului și un rând de butoane capacitive tactile aflate sub afișajul central.

                                                                                                              


Alimentarea Superscreen-ului și a sistemului său de infotainment MBUX este un computer central cu un singur procesor, în timp ce modelele anterioare foloseau mai multe procesoare pentru diferite funcții. Mercedes spune că noua sa arhitectură axată pe software permite fluxuri de date mult mai rapide și actualizări mai avansate. Un pachet Entertainment Plus disponibil adaugă o conexiune 5G și alte servicii conectate. Designul pictogramei și meniului a fost simplificat pentru a arăta mai mult ca plăci de smartphone, iar utilizatorii pot personaliza mai multe funcții ale afișajului.
 

Conținutul video în flux este disponibil pe ecranul pasagerului și, în funcție de reglementări, acesta ar putea fi permis pe ecranul central în viitor, atunci când sistemul Mercedes Level 3 Drive Pilot este activat. Ceea ce va fi disponibil la lansare pe noua Clasă E sunt aplicații terță parte care nu necesită oglindirea smartphone-ului prin Apple CarPlay sau Android Auto. În funcție de echipamentul mașinii, un selfie și o cameră video sunt montate fie pe afișajul indicatorului, fie deasupra tabloului de bord, iar E-Class va oferi atât conferințe video Zoom, cât și Webex by Cisco, browserul web Vivaldi și chiar TikTok. De asemenea, o parte din suita tehnologică a Clasei E la lansare este portalul Zync, care include peste 30 de servicii de streaming diferite, care includ sporturi live, știri, jocuri și alte conținuturi.

Ecranele tactile devin din ce în ce mai populare în mașinile noi și s-a dovedit a fi mai distragătoare decât butoanele tradiționale. Un studiu suedez recent a constatat că șoferii de mașini moderne au avut nevoie de până la patru ori mai mult timp pentru a îndeplini sarcinile obișnuite decât la un Volvo de 17 ani.

Sursa: Click aici !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...