Sari la conținut

[Fotbal] Cum va arăta primul 11 de la FCSB, după ultimele schimbări dictate de Gigi Becali


Postări Recomandate

Mihai Pintilii (38 de ani) va opera mai multe modificări în garnitura de start în meciul cu Sepsi, primul al FCSB-ului după pauza competițională cauzată de partidele echipelor naționale.

 

Schimbările anunțate în primul 11 de la FCSB

Remiza cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din prima etapă a play-off-ului nu i-a picat deloc bine patronului Gigi Becali, care a anunțat că vor fi anumite schimbări în primul 11 de la următorul joc. Astfel, Octavian Popescu va ieși din formula de start, Florinel Coman va reveni în partea stângă a atacului, în timp ce Andrei Cordea se va întoarce ca titular.

Totodată, cuplul de fundași centrali va fi format din nou de Joyskim Dawa și Joonas Tamm, după ce estonianul a lipsit de la ultima partidă din cauza unei răceli.

Cum ar urma să arate FCSB la meciul cu Sepsi: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Coman

 

Octavian Popescu, out din primul 11 de la FCSB

La două zile după remiza cu Universitatea Craiova, finanțatorul FCSB-ului a anunțat că Octavian Popescu nu va mai fi titular, întrucât Andrei Cordea și Florinel Coman vor juca în benzi.

"Dacă făceam echipa corect... de acum, echipa nu va mai fi făcută... până acum, trebuia să facem bani din jucători, dar s-a terminat! Acum vrem să facem bani din Liga Campionilor! Joacă cine trebuie să joace!

Va juca (n.r. - Florinel) Coman în stânga, acolo e postul lui, și îl va înlocui, dacă e nevoie, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular! Acum e altceva. L-am forțat, că poate-l vede cineva, Anglia, Franța, Germania. Are 20 de ani. Are timp să-l vadă Franța, Anglia, Germania, Italia pe Tavi.

Dacă făceam echipă corect, cu Cordea și Coman, alta era situația. Am zis să joace amândoi (n.r. - Florinel Coman și Tavi Popescu). Gata! Acum facem ce trebuie să facem. Asta e situația", a mai spus Gigi Becali.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...