Sari la conținut

[Stire lume] Ryan Grantham, din Riverdale, condamnat la închisoare pe viață. Actorul și-a ucis mama


Postări Recomandate

Actorul Ryan Grantham, care a jucat în Riverdale și în mai multe producții de succes, a fost condamnat la închisoare pe viață. Canadianul de 24 de ani și-a ucis mama în martie 2020. Timp de 14 ani, nu va avea dreptul să ceară eliberare condiționată, potrivit E!News.

Pe lângă sentința de închisoare pe viață, instanța i-a interzis lui Grantham să mai dețină o armă de foc vreodată. După primirea sentinței, avocatul actorului, Chris Johnson, a declarat că Grantham a „muncit din greu să-și schimbe viața” după ce a fost arestat.

Cum a comis fapta

Sentința dată de Curtea Supremă din British Columbia Supreme vine după ce, în martie, actorul s-a declarat vinovat de uciderea mamei lui. Grantham și-a împușcat mama, Barbara Waite, în spatele capului, în timp ce ea cânta la pian, acasă, în martie 2020.

După ce a comis fapta, actorul din Riverdale s-a filmat în timp ce își mărturisea crima, arătând și trupul neînsuflețit al mamei lui.

La scurt timp după, Grantham a avut în plan să realizeze un atac împotriva premierului Canadei, Justin Trudeau. Apoi, a vrut să realizeze un atac armat în școala în care a învățat. În cele din urmă, a renunțat la aceste idei macabre și s-a dus la poliție, unde a mărturisit că și-a ucis mama. 

În iunie, procurorul Michaela Donnelly a declarat că actorul a fost analizat de doi psihiatri și ambii au spus în rapoartele lor că acesta suferă de „porniri violente și depresie clinică”. 

SURSA

 

 

  • 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...