Sari la conținut

[Stiri Lume] Rusia anunță că scoate artileria grea: Am vizat infrastructuri militare ucrainene cu rachete de crozieră navale şi aeriene


Postări Recomandate

  • Administrator

Rusia a anunţat sâmbătă, în a treia zi a invaziei Ucrainei, că a vizat infrastructuri militare ucrainene cu rachete de crozieră navale şi aeriene, relatează AFP.

În cursul nopţii (de vineri spre sâmbătă), Forţele armate ale Federaţiei ruse au atacat instalaţii de infrastructură militară ucrainene cu arme de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune, folosind rachete de croazieră navale şi aeriene”, a anunţat într-o intervenţie televizată un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov.

Konaşenkov anunţă că în estul Ucrainei, unde Rusia susţine forţe separatiste în teritoriile separatiste Doneţk şi Lugans, separatiştii proruşi au făcut cuceriri.

Aceste informaţii nu pot fi verificate din surse independente. Armata rusă a preluat ”controlul total asupra oraşului Melitopol”, în sudul Ucrainei, în apropiere de Peninsula ucraineană Crimeea, pe care Moscova a anexat-o în 2014.

Forţele ruse au distrus în total 821 de infrastructuri militare, inclusiv 14 aerodromuri, de la începutul invaziei, anunţă Konaşenk

Sursa : CLICK AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...