Sari la conținut

[STIRI GAMING] Capcom a dezvăluit Street Fighter 6


Postări Recomandate

Astăzi, în cursul finalei turneului Capcom Pro Tour 2021, Capcom a dezvăluit Street Fighter 6, următoarea iterație a popularei serii de fighting games, prin intermediul teaser trailer-ului de mai jos:

 

 

Din păcate, cei de la Capcom au ales, momentan, să rămână foarte secretoși în privința detaliilor suplimentare despre Street Fighter 6 (platforme pe care va fi disponibil, distribuție de personaje incluse, motor grafic folosit etc.). Mai multe informații oficiale despre Street Fighter 6 vor fi anunțate în vara acestui an.

Până atunci însă, Capcom promite încă un update Battle Balance pentru Street Fighter V, programat pentru luna martie 2022, precum și Capcom Fighting Collection, un pachet dedicat iubitorilor de jocuri clasice de fighting ale companiei.

 

Zece titluri clasice

Capcom Fighting Collection include nu mai puțin de zece titluri clasice, îmbunătățite cu multiplayer online ce include rollback netcode, dar și cu galerii de artwork-uri oficiale, player de muzică cu sute de melodii din aceste jocuri și multe altele.

Capcom Fighting Collection va fi lansat pe 24 iunie 2022, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch și PC, si va include următoarele jocuri:

Darkstalkers: The Night Warriors

Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge

Vampire Savior: The Lord of Vampire

Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge

Vampire Savior 2: The Lord of Vampire

Red Earth

Cyberbots: Fullmetal Madness

Super Gem Fighter Mini Mix

Super Puzzle Fighter II Turbo

Hyper Street Fighter II

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...