Tarzy Postat Februarie 20, 2022 Share Postat Februarie 20, 2022 CFR Cluj a făcut o serie de mutări în această iarnă, pentru a-și consolida lotul în lupta pentru titlu. Campioana României a transferat pe bandă rulantă, dar a și renunțat la câțiva jucători importanți. Pe lista de interes a conducătorilor din Gruia s-a aflat și Marco Dulca (22 ani), jucătorul Chindiei Târgoviște. Chiar tatăl fotbalistului, actualul selecționer al naționalei de fotbal feminin a României, a dezvăluit că a discutat cu Ioan Varga, finanțatorul de la CFR Cluj, pentru un posibil transfer, însă nu s-a concretizat nimic. Cristi Dulca, despre interesul celor de la CFR Cluj pentru Marco: „A fost o discuție!” Deși ardelenii și-au exprimat interesul, transferul nu s-a materializat, iar Cristi Dulca a dezvăluit că nu crede că se va realiza prea curând mutarea. „A fost o discuție, dar nu cred ca se va materializa. Neluțu Varga, într-adevăr, l-a vrut, dar Marco este bine acum la Chindia, deocamdată. Joacă meci de meci și îmi doresc să fie sănătos și să joace în continuare bine”, a declarat Cristi Dulca la Digi Sport. Probleme financiare pentru CFR Cluj Asta şi pentru că jucătorii sunt de valoare, există contracte care trebuie onorate. Sunt contracte pe care le-am găsit şi trebuie onorate în continuare. "Sunt restanţe cum am mai discutat. Din păcate, pentru cei care plătesc, din fericire pentru jucători, nivelul contractelor de la CFR e atât de mare încât nu există niciun club în fotbalul românesc care să fi plătit în 2021 atâţia bani cât a plătit CFR, chiar şi cu întârzierile de anul trecut. Promisiunile făcute de acţionari, aceste lucruri se vor rezolva. Din ce s-a discutat cu acţionarii, aceste probleme se vor rezolva", a declarat Cristi Balaj la Telekom Sport. sursa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.