Sari la conținut

[FOTBAL] Toni Petrea dezvăluie decizia drastică a lui Becali în privința lui Keșeru: "Asta mi-a comunicat". Ce se întâmplă cu Radunovic


Postări Recomandate

 • Administrator

Claudiu Keșeru, Risto Radunovic și Florinel Coman, ultimul pozitiv la testul gripal, nu se regăsesc în lotul lui FCSB pentru această partidă, iar Toni Petrea a oferit detaliile despre situațiile lor.

Claudiu Keșeru, scos din lot de Gigi Becali
În cazul lui Keșeru, Toni Petrea a recunoscut că este vorba de o decizie a lui Gigi Becali, în timp ce Risto Radunovic acuză probleme medicale asemănătoare cu cele ale lui Florinel Coman.

"Radunovic a acuzat ceva probleme medicale, cam aceleași simptome precum Coman. Ieri a făcut un test, la COVID-19 e negativ, dar nu se simte foarte bine și a trebuit să nu-l luăm în lot. Keșeru, ce să zic? Conducearea clubului mi-a comunicat că, cel puțin pentru moment, nu mă bazez pe el și cam atât. N-aș vrea să comentez altceva.

 • (n.r - despre Valentin Gheorghe) S-a dovedit că randamentul lui a fost foarte bun când a intrat pe parcursul jocului comparativ cu atunci când a jucat din primul minut. Important e ce face pe teren. Intrând pe parcursul jocului poate să aducă un plus pentru echipa noastră.
 • (n.r - despre Ianis Stoica) Așa am considerat pentru acest joc, să începem cu el. Ați văzut că se mai schimbă jucători. Poate merita și el o șansă să intre din primul minut", a spus Toni Petrea, înaintea meciului cu CS Mioveni.
   
 • Echipa lui FCSB pentru meciul cu CS Mioveni:
 1. Vlad - Crețu
 2. Vinicius
 3. Cristea
 4. Șerban - Edjouma
 5. Olaru
 6. Tănase - Cordea
 7. Stoica
 8. Oct. Popescu
 • Rezerve:
 1. Târnovanu
 2. Miron
 3. Șut
 4. Dumiter
 5. Burlacu
 6. V. Gheorghe
 7. Ov. Popescu
 8. Perianu
 9. Oaidă

Gigi Becali s-a arătat în mai multe rânduri nemulțumit de evoluțiile lui Claudiu Keșeru. Finanțatorul de la FCSB a spus că preferă să se bazeze pe un jucător tânăr decât pe fostul atacant de la Ludogorets, în vârstă de 35 de ani, care are unul dintre cele mai mari salarii din lot.

Sursa : CLICK AICI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 • Navigare recentă   0 membri

  • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
 • Creează nouă...