Sari la conținut

[STIRI GAMING] Legendarul joc GoldenEye 007 ar putea fi relansat pentru a marca 60 de ani de filme James Bond


Postări Recomandate

Legendarul joc GoldenEye 007 ar putea fi relansat pentru a marca 60 de ani de filme James Bond

 

  • 💫 GoldenEye 007, unul dintre cele mai apreciate jocuri video realizate după filme, ar putea fi relansat la împlinirea a 60 de ani de la debutul lui James Bond pe marile ecrane.

➡️ Primul film, „Dr. No”, a debutat în 1962, cu Sean Connery în rolul celebrului agent secret. GoldenEye 007 a fost lansat în 1997 și este bazat pe filmul „GoldenEye” din 1995, care îl are pe Pierce Brosnan în rolul principal.

➡️ Jocul, de tip first-person shooter, a fost dezvoltat de studioul britanic Rare, exclusiv pentru consola Nintendo 64. Titlul a fost foarte bine primit de critici și jucători, fiind lăudat pentru grafica extraordinară la momentul respectiv și modul multiplayer de tip ecran împărțit.

➡️ In GoldenEye 007, personajul principal trebuie să oprească un grup infracțional care dorește să distrugă un satelit Londra, pentru a provoca un crah financiar global.

➡️ Au fost vândute peste 8 milioane de copii la nivel global, o cifră impresionantă pentru un titlu disponibil doar pentru platforma Nintendo 64.

➡️ Dezvoltatorul Rare mai este cunoscut pentru Donkey Kong, Banjo-Kazooie și Sea of Thieves (unul dintre cele mai bune jocuri pentru pasionații de pescuit).

Noul GoldenEye 007, anunțat de Microsoft?

 

➡️ Potrivit lui Jeff Grubb, jurnalist la publicația VentureBeat, o ediție remasterizată a jocului va fi disponibilă în acest an, cel mai repede chiar peste câteva săptămâni. „Cred că acest joc va veni destul de repede”, a declarat el în cadrul podcastului GrubbSnax.

➡️ Jocul va fi disponibil, potrivit unor zvonuri, pe consolele Xbox și Nintendo Switch. Microsoft va fi, se pare, compania care va face anunțul.

➡️ De altfel, gigantul a anunțat deja că vrea să aducă jocuri pe care le deține sau controlează, inclusiv Call of Duty, pe Switch. Consola Nintendo este cea mai populară din lume în acest moment.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...