Sari la conținut

[Stiri Gaming] Cyberpunk2077 primește actualizarea pe care o așteptam: ce se schimbă în joc


Postări Recomandate

Cyberpunk2077 primește actualizarea pe care o așteptam: ce se schimbă în joc

  • Mult-așteptatele versiuni pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S ale Cyberpunk 2077 au fost lansate.

CD Projekt Red a plănuit anterior să lanseze upgrade-urile anul trecut, dar le-a amânat până la începutul lui 2022. Cei care dețin jocul pe PS4 și Xbox One vor primi un upgrade gratuit.

Jucătorii se pot aștepta la timpi de încărcare mai rapizi, scalare dinamică și alte upgrade-uri vizuale și tehnice. Versiunea PS5 profită de feedback-ul haptic al controlerului DualSense, difuzorul încorporat și funcțiile de declanșare adaptivă, precum și cardurile de activitate și sunetul 3D.

Există moduri de performanță și ray-tracing pe PS5 și Xbox Series X. În modul de performanță, jocul va rula în 4K la 60 de cadre pe secundă, cu scăderi ocazionale mici ale ratei de cadre. Pe Xbox Series S, jocul va rula la 1440p la 30fps.

Împreună cu versiunile de generație curentă, patch-ul 1.5 include actualizări pentru toate platformele, inclusiv PS4, Xbox One, PC și Stadia. Sistemul de perk-uri a fost revizuit. Skill points-urile au fost resetate, astfel încât jucătorii să își poată reînnoi construcția pe baza noilor arbori de abilități.

  • Night City nu a arătat niciodată atât de bine

Dușmanii sunt mai deștepți. Mulțimile sunt mai receptive la acțiunile agresive pe care le desfășori – unii trecători ar putea chiar să te atace dacă sunt amenințați – deși aceste modificări nu se vor aplica pe PS4 sau Xbox One.

Șofatul ar trebui să fie mai fluid, cu frânare și suspensie mai bune, iar toate motocicletele vor avea roți strălucitoare pe care jucătorii le pot porni. Finalizarea misiunilor va însemna mai mulți bani în buzunar și mașinile nu vor costa la fel de mult. Nu în ultimul rând, există arme și atașamente noi.

CDPR adaugă mai multe opțiuni de personalizare a caracterelor. De asemenea, jucătorii vor putea în cele din urmă să schimbe modul în care arată versiunea lor de V la mijlocul jocului. Vei putea închiria apartamente în alte părți ale orașului și vei putea schimba și aspectul lor.

Patch-ul are aproximativ 50 GB pe Xbox, PS4 și PC.

Nou-veniții vor putea să verifice o bucată destul de bogată din joc pe PS5 și Xbox Series X/S fără să plătească nimic, deoarece există o perioadă de testare de cinci ore. Progresul tău se va transfera la jocul complet.

Cyberpunk 2077 are în prezent o reducere de 50% pe PlayStation Store, magazinul Xbox și GOG.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...