Sari la conținut

[FOTBAL] Ronaldo Deaconu se apără după ce a fost acuzat că este motivul depunctării de la Gaz Metan Mediaș: ”Au promis și n-au făcut nimic!”


Postări Recomandate

Gaz Metan Mediaș trece printr-o situație extrem de grea din punct de vedere financiar și, în această seară, echipa antrenată de Ilie Poenaru a mai primit o lovitură.

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a hotărât sancționarea echipei cu trei mii de lei şi a acordat termen de graţie de 5 zile pentru plata integrală a restanţelor salariale către foştii săi jucători, Sergiu Popovici şi Alexandru Munteanu.

Ronaldo Deaconu se apără după ce a fost acuzat că este motivul depunctării de la Gaz Metan Mediaș: ”Au promis și n-au făcut nimic!”

De asemenea, se pare că Gaz Metan Mediaș urmează să fie depunctată cu două puncte din cauza datoriilor.

Suporterii formației au fost nemulțumiți de aceste măsuri, iar cel spre care și-au îndreptat furia a fost Ronaldo Deaconu, jucătorul care a despus memoriu pentru a fi lăsat liber de contract. Dorința i-a fost îndeplinită la sfârșitul lunii ianuarie, însă Deaconu trebuie să recupereze de la Gaz Metan Mediaș o sumă importantă de bani.

Astfel, Ronaldo Deaconu s-a simțit dator cu niște explicații pe care le-a înșirat pe larg pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Ronaldo Deaconu după sancțiunea primită de Gaz Metan Mediaș

”Bună seara, suporteri, oriunde vă aflați! Vreau să vă spun gândurile mele și să le argumentez. Iubesc Gazul și mi-am dorit să ajung la Gaz, renunțând la anumiți bani de la fosta echipă, pentru ca să mă ia liber Gazul.

- Atașamentul față de club l-am demonstrat prin fapte, prin 35 de goluri sau pase de gol date. Cred că știți că echipa a fost mereu defensivă, mi-am făcut datoria în condițiile în care forța noastră colectivă de atac a fost într-un fel.

Dragi suporteri, nu Ronaldo Deaconu vă ia punctele! Le ia nepăsarea Primăriei, a Romgaz-ului și a tuturor celor care au promis și nu au făcut nimic! Au intrat 700.000 de euro în club anul acesta! 500 de la drepturi TV și 200 de la Primărie. Unde s-au dus? Eu nu am primit un leu.

- Aflați că eu am avut 5000 de euro salariu lunar și 6000 euro, anul doi, public contractul.

-Am de primit în total 110.000 de euro, cu bonusuri individuale și de echipă. Asta arată că eu am muncit mai mult degeaba, am rămas cu onoarea de a fi îmbrăcat tricoul Gazului. Atât.

Fapte! Sunt singurul jucător căruia clubul nu i-a urat drum bun și salutări la plecare. Eu, însă, am făcut-o și față de dumneavoastră, și față de Club. Am purtat anatema că sunt mitic și m-a adus Vali Iordănescu, gratis. Eu sunt din comuna cu jumătate de milion de bărbați, adică Milcoiu, Vâlcea și din Vânătorii Mari, Giurgiu, iar Presidente Vali, vecinul meu de bloc din Mediaș, nu mi-a plătit datorii înregistrate din prima lună de contract.

Avocata mea, Anca Mituica, cea mai drăguță, loială și implacabilă în apărarea clienților săi, a făcut demersuri din septembrie, iar când era să câștigăm prin octombrie-noiembrie, președintele m-a rugat să înțeleg clubul, pentru că îi sancționa atunci. Îi obliga să-mi dea toți banii odată, iar eu am decis să-mi retrag memoriul și să accept eșalonarea banilor, din decembrie până în aprilie. Dovedesc cu hârtii. Ăsta nu e respect față de club?

E un jucător care nu știe unde e Mediașul și are de luat o căruță de bani. Și eu? În încheiere vă spun: Gazul nu a fost depunctat pentru că am convins-o pe avocata mea să mai aștepte două zile măcar! Dl. primar vrea să bage Gazul în faliment? Păi nu știe că orice echipă ar mai face, e tot continuatoarea Gazului, cu datorii cu tot??

Dragi suporteri, cei care fac rău clubului sau ajută Dinamo, căutați-i la dumneavoastră în oraș. Căutați-mă în privat și vă dau adresa și argumente. Pe 15 februarie se judecă la Curtea de Apel Alba, apelul făcut de Club pentru a nu se intra în insolvență! Dacă se intră, este normal ca eu să fi muncit degeaba? Oare cine dintre dumneavoastră ar munci degeaba?

În încheiere vă transmit respect, gând bun și să dea Domnul ca Gazul să se salveze de cei care se pretind salvatorii ei!”, a scris Ronaldo Deaconu pe Facebook.

Etichete: liga 1 , gaz metan medias , ronaldo deaconu , vali iordănescu

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...