Sari la conținut

[FOTBAL] Hagi primește replica după tirada de la interviuri: "Doar după înfrângeri răbufnește așa! Și el a câștigat pe greșeli de arbitraj"


Postări Recomandate

Gică Hagi a avut un discurs dur după ce Farul a pierdut contra Chindiei, pe teren propriu, scor 0-1.

 

 

"Regele" a acuzat eliminarea lui Jefte Betancor, din minutul 30, și chiar a lansat teoria conform căreia Farul nu ar fi dorită în play-off.

Replică pentru Hagi

Lucian Goian (38 de ani), fostul fundaș de la Dinamo sau CFR Cluj, consideră nepotrivite ieșirile lui Gică Hagi după înfrângerile suferite în Liga 1. Pe lângă meciul cu FC U Craiova, scor 3-2, când oltenii nu au primit o lovitură de la 11 metri, stoperul spuen că au existat și alte partide în care dobrogenii au fost avantajași și ei de de erorile de arbitraj.

"Nu știu dacă îl interesează prea mult, dar îi urez și eu la mulți ani lui Gică Hagi. Este regele fotbalului românesc și un idol pentru toată lumea, dar am observat că doar după înfrângeri răbufnește așa. Pentru că au fost și meciuri în care a câștigat pe greșeală de arbitraj. Acum 4-5 etape au câștigat pe gol marcat din offside, a fost clar viciere de rezultat. Bun, se întâmplă să greșești, dar nu poți după victorii să fie totul roz, iar după înfrângeri să răbufnești.

Eu sunt de acord cu foarte multe lucruri pe care le-a spus Gică Hagi. Unul dintre ele ar fi că nu investim la nivel de copii și juniori. Dacă nu se trezește lumea, o să ajungem să nu mai avem nimic. Fotbal nu mai avem, handbal nu mai avem, gimnastică nu mai avem. Vor dispărea dacă nu se investește și nu se ia exemplul Ungariei, care investește în infrastructură. 

Cu asta sunt de acord, dar nu să-ți aduci aminte după fiecare înfrângere de toate problemele pe care le are fotbalul sau sportul românesc", a spus Lucian Goian, sâmbătă dimineață, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Gică Hagi: "Probabil deranjăm. Cum ne permitem noi să fim acolo sus?"

După meci, Gică Hagi a fost foarte nervos, arătându-se nemulțumit atât de televiziunile care transmit meciul pentru că nu au filmat dintr-un unghi mai bun faza în care a fost implicat Jefte, cât și de prestația arbitrului Horia Mladinovici.

"Eliminarea... nu se poate, nu poți să rupi un meci așa, mai ales într-o situație în care nici n-a fost măcar. Am înțeles că nici nu se găsesc fazele să vedem clar lucrurile. Cum să nu ai faze? Să dați de la departare? Mie mi se pare prea mult. E imposibil! S-a rupt echilibrul, s-a dorit lucrul ăsta și ce să mai vorbim? Echipa a alergat, a muncit, a încercat să facă lucrurile, dar probabil deranjăm că suntem acolo sus, că facem un fotbal bun. 

Trebuia să vină un lucru din acesta. Lucrurile se știau de dinainte. Iacob face lucrul ăsta, eu le-am arătat la video. Probabil știa și arbitrul și a fost ușor să se întâmple lucrul ăsta. După aceea, la toate mingile noastre lungi, n-a urmărit niciodată mingea, numai în adversar s-a dus și nu s-a dat niciun fault. E greu să înțelegi fotbalul ăsta cum e, dar mergem înainte. A rupt echilibrul arbitrul și asta e.

Probabil deranjăm. Nu eu, ar fi culmea. Clubul deranjează, probabil suntem prea sus. Cum ne permitem noi să fim acolo sus? Asta e, noi trebuie să jucăm, să ne vedem de drumul nostru, dar e inadmisibil. Mi se par lucrurile destul de complicate. Să nu ai o fază? Când e vorba de noi, n-aveți o fază clară. Dar a văzut-o foarte bine arbitrul, știa foarte bine (n.r - râde)", a spus Gică Hagi.

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...