Sari la conținut

[FOTBAL] Mihăilă e doar începutul! Atalanta, interesată de doi jucători de la FCSB: „M-au întrebat de ei!”


Postări Recomandate

Ioan Becali a dezvăluit că Atalanta monitorizează doi fotbaliști de la FCSB.

 

Atalanta l-a împrumutat pe Valentin Mihăilă (21 ani) de la Parma până la finalul sezonului. De asemenea, echipa pregătită de Gian Piero Gasperini (64 ani) și-a rezervat dreptul de a-l achiziționa definitiv pe fostul jucător al Universității Craiova în vară. 

Însă, Giovanni Becali a mărturisit că oamenii din conducerea Atalantei mai monitorizează doi români, ambii de la FCSB. Impresarul a fost chestionat în legătură cu Octavian Popescu (19 ani) și Ianis Stoica (19 ani), chiar jucătorii pe care Gigi Becali speră să încaseze zeci de milioane de euro. 

Giovanni Becali: „Trebuie să câștige ceva cu FCSB”

„M-au întrebat cei de la Atalanta. Au văzut și ei două goluri în trei zile, și frumoase. Chiar președintele și directorul sportiv le-au văzut. Sunt tineri încă (n.r. - Octavian Popescu și Ianis Stoica), trebuie să câștige ceva cu Steaua (n.r. - FCSB), un titlu, un campionat, o cupă, pentru că realizările lor rămân doar singulare. 

FCSB vrea să recupereze. La Octavian Popescu se vorbește de 50-60 de milioane de euro. Poate vine cineva și îi dă 25-30 de milioane de euro lui Gigi și i-l fură în vară. Depinde de el cum își va programa antrenamentele, mâncarea, odihna și unde va fi în cupele europene. Uitați-vă la Joao Felix, a dat trei goluri cu Eintracht Frankfurt într-o cupă europeană, a mai dat câteva la Benfica, cum a dat și Tavi Popescu și a fost vândut pe 129 de milioane de euro. Și a fost o semi-țeapă. Nu merita banii ăștia, 20-30 de milioane de euro merita. 

Dacă odată cu echipa va ajunge într-o fază mai sus în cupele europene se poate. Eu merg peste tot, vorbesc, sunt respectat, am un cuvânt de spus. Lumea crede ce zic. Cu acești doi puști sper să-i conving pe mulți”, a declarat Giovanni Becali pentru LookSport. 

Totodată, impresarul este de părere că titlul nu este decis în Liga 1. Acesta susține că FCSB poate recupera diferența față de CFR Cluj, care este de 8 puncte cu 7 etape rămase până la finalul campionatului regulat. 

„De ce credeți că Dan Petrescu era supărat după ce a fost egalat în minutul 90 (n.r. - FCSB - CFR Cluj, 3-3)? Știe că în două meciuri ești acolo. Urmeză playoff-ul, cu un meci acasă, meci în deplasare, faci egal în deplasare, câștigi acasă și după ești din nou în joc”, a spus Giovanni Becali. 

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...