Sari la conținut

[Stiri Gaming] Evil Dead: The Game, amânat din nou. Când a fost reprogramat jocul


Postări Recomandate 

Evil Dead: The Game, jocul video bazat pe faimoasa serie de filme cu Bruce Campbell în rolul principal, a fost amânat pentru a doua oară. Anunțat la ceremonia The Game Awards din 2020, Evil Dead: The Game ar fi trebuit sa fie lansat în 2021, însă producătorii au ales să-l reprogrameze pentru luna februarie 2022. Iată ca Boss Team Games și Saber Interactive au revizuit și acest termen, amânând jocul până pe 13 mai 2022.
 

Conform producătorilor, decizia amânării a fost luată pentru a se asigura că Evil Dead: The Game va fi cât mai „groovy” cu putință (expresie folosită de Ash Williams, personajul central al filmelor omonime).
 

Bazat pe licența oficială The Evil Dead
 

Evil Dead: The Game este rodul colaborării dintre mai multe companii: pe lângă Saber Interactive și echipa de la Boss Team Games, în proiect mai sunt implicate nume precum Renaissance Pictures, Studiocanal, Metro Goldwyn Mayer și Lionsgate, fiind vorba despre un produs oficial bazat pe licența The Evil Dead. Așadar, din mijlocul acțiunii nu va lipsi nici eroul principal al filmelor – Ashley J. Williams –, interpretat și de această dată de actorul Bruce Campbell.

Ash, împreună cu aliații săi, vor fi nevoiți să lupte împotriva monstruozităților eliberate de maleficul volum Necronomicon Ex-Mortis, locațiile din joc urmând să fie inspirate din filmele The Evil Dead, Evil Dead II: Dead by Dawn, Army of Darkness, precum și serialul TV Ash vs. Evil Dead.

După ce a fost amânat de mai multe ori, Evil Dead: The Game este așteptat pe 13 mai 2022. Jocul este dezvoltat pentru PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și Nintendo Switch.
 


Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...