Sari la conținut

[FOTBAL] Mihai Iosif, dezamăgit după înfrângerea cu Universitatea Craiova


Postări Recomandate

Rapid a pierdut meciul cu Universitatea Craiova din etapa cu numărul 22 din Liga 1, 0-1.

 

 

Giuleștenii au ajuns la trei etape consecutive fără victorie în campionat și se află pe poziția a șaptea în clasament, cu 32 de puncte obținute. Rapid a avut ocazii de a marca, însă nu s-a concretizat niciuna dintre ele. 

Declarațiile lui Mihai Iosif după înfrângerea suferită

Antrenorul Rapidului nu a fost prezent pe teren, alături de echipă, din cauza unei suspendări, însă s-a aflat în tribune, alături de oficiali, iar la finalul meciului a oferit și primele declarații. Mihai Iosif era vizibil dezamăgit de înfrângerea suferită. 

Întrebat despre schimbarea lui Acuna, transferul făcut în această iarnă, pe care l-a trimis titular și care a greșit decisiv la golul lui Koljic, antrenorul s-a arătat reticent în legătură cu fotbalistul argentinian. 

Totodată, Mihai Iosif a ținut să puncteze că spre deosebire de adversarii din această seară, care s-au plâns de cazurile de Covid-19 de la echipă, el nu a avut niciun astfel de moment deși nu avea nici el lotul complet. 

„Am trăit meciul ca pe orice meci, mi s-a părut un meci echilibrat, în urma căruia cred că meritam să plecăm cu un punct de aici. În ultimii 20 de metri nu am avut incisivitatea și limpezimea necesară pentru a trata fazele așa cum trebuie. 

Acuna, l-am schimbat pentru că așa am considerat, vedem pe viitor. Unii sunt de o săptămână, încercăm să îi integrăm cât mai repede, avem nevoie de puncte. Nu pot spune că sunt foarte fericit în acest moment. Bălan era titular categoric. 

Toate meciurile sunt foarte grele, e un campionat echilibrat, sper să luăm cele trei puncte în următorul meci. Azi nu am reușit, sper ca în meciul următor să reușim mai multe. 

(n.r. Despre cazurile de Covid-19 de la Universitatea Craiova) Știrile sunt de adormit copii, nu pentru noi, eu ce să spun, nu m-ați auzit vreodată să spun că am avut 4 absenți azi, nu m-ați auzit să spun că în ultimul meci am avut atâția juniori.

Nu, nu cred că mai urmează niciun alt transfer. Sper ca în 2-3 săptămâni să putem juca pe Giulești, avem suporterii aceștia minunați, cărora le mulțumesc, îmi pare rău că nu am putut să îi facem fericiți”, a declarat Mihai Iosif la finalul meciului. 

 

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...