Sari la conținut

Un Suzuki Jimny la mâna a doua a ajuns să fie mai scump decât unul nou în Australia


Postări Recomandate

Potrivit unei publicații australiene, prețul unui Suzuki Jimny la mâna a doua este mai mare decât a unuia nou. În această țară, modelul asiatic pornește de la 28.490 de dolari australieni (circa 18.300 de euro).

Suzuki a lansat cea de-a patra generație a off-road-erului Jimny în 2018. Clienții l-au primit foarte bine, mulțumită dimensiunilor reduse, a prețului accesibil și a abilităților pe teren accidentat.

Din cauza normelor de emisii foarte stricte, Jimny a fost retras de pe piața din Europa anul trecut. Începând cu 2021, acesta poate fi comandat pe anumite piețe europene, dar ca vehicul utilitar (fără banchetă și cu perete despărțitor).

În Australia, însă, micuțul off-roader este foarte popular. Cum listele de așteptare sunt tot mai mari, iar producția a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus, prețul exemplarelor second-hand a ajuns să îl depășească pe cel al unui Jimny nou.

Potrivit australienilor de la DMARGE, cel mai accesibil Suzuki Jimny la mâna a doua costă 34.000 de dolari australieni (circa 21.800 de euro). Prețul unui Jimny nou pornește aici de la 28.490 de dolari australieni.

Cel mai scump Jimny la mâna a doua ajunge chiar și la 50.000 de dolari australieni.

Exemplarul cu pricina are 1.600 de kilometri la bord, așadar poate fi considerat unul aproape nou.

sursa: automarket.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...