Sari la conținut

[NEWS] Un elev de 12 ani, din SUA, a murit, după ce a fost bătut de colegii plătiți să îl atace


Postări Recomandate

Tragedie în New York, SUA. Un băiat în vârstă de 12 ani a murit, după ce a fost bătut de câțiva colegi de clasă, care au fost plătiți cu un dolar ca să îl lovească, informează Mirror.

  • Când a ajuns acasă, Romy Vilsaint le-a spus părinților săi că se simte rău și că îl doare capul. Peste noapte, băiatul a început să verse, iar mama și tatăl lui l-au dus de urgență la spital. Din păcate, copilul a murit.
  • După deces, Roodwiny Exantus, vărul băiatului, a mărturisit că acesta i-a spus că fusese agresat de câțiva colegi de clasă.
  • Mai exact, miercuri, Romy a fost atacat de doi dintre colegii săi, iar joi a fost lovit puternic în ceafă, tot la școală.
  • Când directorul i-a întrebat pe agresori de ce și-au bătut colegul, ei au răspuns că au primit câte un dolar pentru a-l lovi.
  • Din cauza loviturilor încasate, Romy Vilsaint s-a plâns de durere de cap și a petrecut ziua de joi în biroul asistentei din școală.

Acum, familia lui Romy vrea să știe de ce angajații unității de învățământ nu l-au dus pe băiat la spital după ce l-au sunat pe tatăl său, care era la serviciu și nu a răspuns la telefon. Anchetatorii au declarat cazul „suspect” și așteaptă acum un raport medical amănunțit.

„Aceasta este o tragedie înspăimântătoare, iar ândurile noastre sunt alături de familie în acest moment incredibil de dificil. Siguranța tinerilor noștri este prioritatea noastră absolută. Acest incident va fi investigat cu atenție. Oferim sprijin atât familiei, cât și comunității școlare”, a spus purtătorul de cuvânt al Departamentului Educație, Nathaniel Styer.

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...