Sari la conținut

[Champion Skills] Sylas


Postări Recomandate

MAGUL DESCĂTUȘAT
SYLAS

Născut într-un cartier sărac al capitalei Demaciei, Sylas din Dregbourne este acum simbolul părții întunecate a Mărețului Oraș. Pe când era copil, capacitatea lui de a identifica persoanele cu puteri magice a captat atenția faimoșilor vânători de magi; în cele din urmă, aceștia l-au încătușat, după ce și-a folosit puterea împotriva lor. După ce a evadat, Sylas s-a transformat într-un revoluționar neînduplecat, care se folosește de forțele magice ale celor din jur pentru a distruge regatul pe care odinioară îl slujea... iar ceata lui de magi devine tot mai numeroasă pe zi ce trece.

 

ABILITĂȚI

EXPLOZIE DE PETRICITĂ - Pasiva
După ce folosește o vrajă, Sylas stochează un cumul de ''Explozie de petricită''. Atacurile de bază ale lui Sylas consumă un cumul și învârt lanțurile energizate în jurul lui, provocându-le daune magice bonus inamicilor loviți. Cât timp Sylas are un cumul de ''Explozie de petricită'', primește un bonus la viteza de atac.

Q - ATACUL LANȚURILOR
Sylas atacă cu lanțurile, care se intersectează într-o locație-țintă, provocându-le daune inamicilor și încetinindu-i. După o scurtă întârziere, energia magică explodează din punctul de intersecție, provocând daune.

W - UCIGAȘUL DE REGI
Sylas se avântă spre un inamic și îl lovește, provocându-i daune în funcție de viața lipsă. Dacă folosește abilitatea împotriva unui campion inamic, Sylas se vindecă.

E - EVADARE / RĂPIRE
Sylas se năpustește către o locație-țintă. Dacă reactivează abilitatea, atacă cu lanțurile și se avântă către un inamic lovit.

R - JAF
Sylas fură abilitatea supremă a unui inamic, pe care o poate folosi apoi cum vrea.

 

 

 

 

 

Sursa: eune.leagueoflegends.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...