Sari la conținut

Marius Niculae a dezvăluit cum i-a motivat pe jucătorii lui Dinamo: ”Trebuie să facă asta, după cum le-am zis și eu”

Postări Recomandate

• articol scris de Digi Sport
  • 06.05.2021, 20:12
  • Dinamo a bifat trei victorii consecutive și a ieșit, momentan, din zona locurilor retrogradabile. ”Câinii” au câștigat și la Iași cu 2-1 și speră la îndeplinirea obiectivului.
  • Marius Niculae, fostul atacant din ”Ștefan cel Mare”, i-a vizitat pe elevii lui Dusan Uhrin la Săftica în urmă cu zece zile și a dezvăluit cum a reușit să îi încurajeze pe aceștia.
  • Marius Niculae: ”Trebuie să se respecte pe ei ca jucători”
  • „Îi felicit! Au dat dovadă de caracter de la meciul cu Voluntari. Au acum o șansă imensă, pe lângă salvarea de la retrogradare, dacă vor câștiga contra celor de la Hermannstadt, din punctul meu de vedere se salvează deasupra liniei, vor avea o șansă imensă și în Cupă, pentru că Dinamo este în formă bună, iar Astra, din ce am văzut în ultimele meciuri, nu arată o formă așa de bună. Cred că Dinamo poate profita de acest lucru.
  • Au fost foarte multe probleme pe care mass-media nu le știe. Au trecut peste aceste lucruri. Au fost multe schimbări de antrenor, în conducerea echipei și în acest final de campionat, după cum le-am zis și eu, trebuie să se respecte pe ei ca jucători, în primul și în primul rând, și să nu intre în istoria neagră a lui Dinamo.
  • Eu zic că, în principiu, dacă ar câștiga meciul cu Hermannstadt, lucrurile ar fi cât se poate de clare la Dinamo și s-ar putea concentra pe Cupă, pentru că este un trofeu în joc și pot salva un întreg sezon, din punctul meu de vedere.
  • Suporterii fac un efort extraordinar de mare să țină acest club în viață. Datorită lor încă există Dinamo”, a spus Marius Niculae, după un meci de old-boys la care a participat.
  • Dinamo a ajuns pe locul 11, cu 24 de puncte, la un singur punct distanță de zona locurilor de baraj. Hermannstadt ocupă ultimul loc direct retrogradabil, cu 20 de puncte.
  • Pentru Dinamo urmează meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, programat sâmbătă, de la ora 21:15, în direct pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.
  • Etichete: dinamo , marius niculae , dusan uhrin , poli iasi dinamo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...