Sari la conținut

Karim Benzema, cerut insistent la naționala Franței! Cine îi ține partea ”galacticului”


Postări Recomandate

Arsene Wenger (71 de ani) a cerut ca Benzema (33 de ani) să revină în lotul Franței pentru Campionatul Europen, pentru că faptul că nu este convocat este independent de calitatea sa de jucător.

Benzema ar fi dornic să revină la echipa națională, însă oficialii Federației Franceze de Fotbal îi pun bețe în roate atacantului.

Karim Benzema, cerut insistent la naționala Franței

Benzema nu a mai fost chemat la prima reprezentativă a Franţei din 2015, de la povestea care l-a avut ca protagonist pe colegul său, Mathieu Valbuena. Atunci, atacantul a fost acuzat că a vrut să-l escrocheze pe Valbuena într-o afacere de şantaj legată de un sex tape.

În ciuda acuzațiilor care i-au fost aduse atacantului lui Real Madrid, Arsene Wenger este de părere că Benzema ar trebui convocat la națională.

”Faptul că Benzema nu este convocat la națională nu ține de calitatea sa. Din punctul meu de vedere, Benzema merită sută la sută  să fie convocat pentru Campionatul European. El nu este chemat din cauza unei probleme ce nu ține de sport.

El a jucat în primul unsprezece al lui Real Madrid pentru mai bine de zece ani, iar recordul său este impresionant”, a declarat Arsene Wenger, citat de Daily Mail.

Benzema vrea să se întoarcă la naționala Franței

Karim Benzema a debutat alături de echipa națională a Franței în 2007, la vârsta de 19 ani, într-un meci împotriva Austriei, închiat cu scorul de 1-0 în favoarea francezilor. Din 2015, însă, de la partida amicală împotriva Armeniei, scor 4-0, Benzema nu a mai apărut alături de naționala Franței.

Se pare că Benzema și-a dorit să revină în echipamentul echipei naționale, dar președintele Federației Franceze de Fotbal, Noel Le Graet a evitat acest lucru.

”În iulie 2019, Karim mi-a spus că îl va suna pe președinte pentru a organiza o reuniune cu Didier. L-a sunat, dar el nu a vrut să organizeze nimic. Nici măcar nu știm dacă Deschamps știe ceva despre asta”, a declarat Djaziri, citat de Mundo Deportivo.

Despre o posibilă revenire a lui Benzema la selecționata Franței, Djaziri a spus: ”Este pregătit. Este gata de șase ani. De șase ani așteaptă o revenire. Este un jucător care iubește foarte mult fotbalul”.

sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...