Sari la conținut

[NEWS] » Restricțiile Covid-19 din București se relaxează de luni, 3 mai. Se deschid restaurantele


Postări Recomandate

Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă (CMSU) a decis astăzi relaxarea restricțiilor din București, ca urmare a faptului că rata de incidenţă a cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2 a scăzut sub trei la mia de locuitori.
Astfel, va fi permisă, începând de luni, 3 mai 2021, ora 0.00, redeschiderea la interior a sălilor de spectacole şi a restaurantelor din București.
Duminică, 2 mai 2021, incidenţa îmbolnăvirilor de Covid-19 din București, cumulată la 14 zile, a ajuns la 2,62 cazuri la mia de locuitori.
În continuare, însă, toți operatorii economici din București - incolusiv sălile de spectacole și restaurantele, vor avea programul până la ora 21.00. De asemenea, se menține restricția de circulație în afara locuinței după ora 22.00, ”pentru că încă suntem pe o incidență destul de mare”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

”Suntem încă în scenariul galben. Asta înseamnă că există pericolul ca lucrurile să se poată întoarce și nu vrem să se întâmple lucrul ăsta.” - a mai spus prefectul.
În interior, sălile restaurantelor și cafenelelor din București vor putea fi ocupate doar în proporție de 30 % din capacitate.
Și sălile de spectacole vor putea fi redeschise, tot la 30 % din capacitate.

Sursa: PRO TV

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...