Sari la conținut

FORMAREA POVESTII: JOHNQTA


Postări Recomandate

Mohamed Amine Ouarid, în vârstă de 22 de ani, este duelistul marocan care se află pe locul 10 în clasamentele din episodul 2 Act I VALORANT sub numele de „JohnQT”.

Fără Beta închisă în regiunea sa natală, JohnQt a trebuit să se bazeze inițial pe fluxuri și impresii pentru a ști dacă VALORANT va fi viitorul său principal. Angajamentul ar însemna, de asemenea, trecerea de la Counter-Strike: Global Offensive, unde a reprezentat Marocul în timp ce juca în Africa de Sud pentru echipa Viboras .

"Riotul a intrat în situația corectă și am văzut că susțineau regiunea MENA [Orientul Mijlociu și Africa de Sud], spunând că se vor concentra acolo - am fost destul de hyped", a spus el.

Schimbarea ritmului l-a determinat în cele din urmă să îmbrățișeze rolul duelist, când anterior a ocupat rolul „clutch”, al treilea sau al doilea jucător din interior. Comutatorul se bazează pe ceea ce el consideră a fi potențialul de transport al dueliștilor pentru a urca clasamentele ca jucător de coadă solo.

JohnQT a jucat, de asemenea, pe scurt în First Strike, înainte de a fi nevoit să plece la studii la Montreal. Concentrându-se acum pe universitate, el a spus că rezistența la clasament îl ajută să-și urmărească progresul ca jucător VALORANT.

Grindul a dat roade pentru JohnQT în martie, deoarece a fost plasat printre cele mai mari nume din VALORANT odată ce clasamentul clasamentului Act I s-a blocat.

„Am avut atât de mulți oameni din Maroc care m-au cunoscut de la CS: GO, ajungând la mine. Am ajuns la câteva știri online din Maroc și chiar mi-am văzut fața pe unele pagini de Facebook ”, a spus JohnQT.

"Cu scena arabă, nu prea avem atât de mulți jucători celebri sau cunoscuți, așa că, oricând cineva are o realizare, toată lumea știe despre asta - de la Maroc la Iordania", a adăugat el.

Starea actuală a studiilor la distanță îi permite lui JohnQT mai mult timp să transmită VALORANT și să-și păstreze locul deasupra clasamentului.

„În acest moment, doar mă joc și văd ce ne rezervă viitorul.”

Puteți urmări formația lui JohnQT pe Twitter .

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI JOHNQT

Cum ați descrie stilul dvs. de joc?

Întotdeauna primesc această întrebare și, sincer, încerc doar să joc foarte inteligent. Ca uneori pot juca Duelist și nu primesc atâtea prime sânge, dar voi juca în continuare inteligent - uitându-mă la utilitatea inamicului și la ce vor face ei într-o rundă. Simt că majoritatea oamenilor nu fac asta. În calitate de duelist, încerc să joc lent și inteligent.

De ce trecerea recentă de la Phoenix la Jett?

Simt că, cu Jett, poți transporta mai mult și poți OP, și simt că OPing este destul de OP. Cred că poți avea mai mult impact ca jucător Jett decât cu Phoenix.

Cui nu-ți place să joci?

Nu pot spune Cypher pentru că este de fapt marocan. Viper cu siguranță. Nu l-am deblocat niciodată pe Viper.

Ce hartă îți place?

Ascensiune sigur. Simt că harta este mare și aveți o mulțime de piese pe care le puteți face acolo. Îmi place și mijlocul hărții, este mai deschis decât Bind sau Split.

Arma principală?

Fie Phantom, fie Vandal, depinde uneori de piele. Aș spune Phantom pentru pielea Oni și Ion.

Ce vrea JohnQT în VAL anul acesta?

Dacă m-aș întoarce în Maroc, aș spune mai multe turnee pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu, Africa de Nord). Simt că au fost trecute cu vederea de ani de zile. M-am luptat și eu [când locuiam acolo]. Am vrut să devin profesionist când eram mai tânăr, dar nu aveam cu adevărat nicio ocazie. În afară de asta, simt că VALORANT face o treabă bună, nu este perfect.

Oh, de asemenea, puști nerf. Totul, doar scoate-le din joc.

De unde vine numele „JohnQT”?

Am vrut un nume și mă gândeam poate la John Doe? Simt că viața mea reală este atât de diferită de cea a jocului meu. Majoritatea prietenilor mei din școală nu știu cu adevărat că joc sau concurez. Parcă aș avea o viață dublă. De aceea folosesc „John Wayne”, este ca „Bruce Wayne”.

sursa:https://playvalorant.com/en-us/news/esports/formation-stories-johnqt/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...