Sari la conținut

Cum a reacționat Mircea Lucescu când a văzut bannerele "Go away" afișate de ultrașii lui Dinamo Kiev


Postări Recomandate

Antrenorul Mircea Lucescu este aproape să câștige titlul cu Dinamo Kiev în Ucraina, dar o parte dintre ultrașii echipei îl contestă în continuare pentru că în trecut a scris istorie cu rivala Șahtior.

Fotbal International

Mircea Lucescu le răspunde ultrașilor la meciul Dinamo Kiev - Minaj / Foto: Twitter @B

Mircea Lucescu a vorbit acum în premieră despre conflictul cu ultrașii din Kiev: "Încă sunt fani care mă contestă și luptă împotriva mea. Este chiar mai bine. Atrag atenția comunității fotbalului. Există acel grup dee fani care nu sunt aproape de echipă deși suntem pe primul loc.

Sunt profesionist și am vrut să antrenez din nou. Dinamo Kiev m-a contactat și am fost de acord. Nici fanii lui Șahtior nu au fost fericiți cu decizia, dar e parte din fotbal", a spus Mircea Lucescu, pentru presa din Ucraina, citat de Spotmedia.

Cum au reacționat fanii obișnuiți ai lui Dinamo Kiev, când au văzut că ultrașii îl jignesc pe Mircea Lucescu

Facțiunea dură a formației din capitala Ucrainei nu poate trece peste faptul că "Il Luce" a pregătit-o timp de 12 ani pe marea rivală, iar la meciurile din campionat au afișat mai multe bannere jignitoare la adresa românului și i-au cerut în mai multe rânduri demisia. Lucescu s-a limitat doar la un gest de salut, făcându-le acestora cu mâna.

Galerie Foto

Răzvan Lucescu spune că tatăl său nu se simte foarte afectat de situația de la Kiev, mai ales că are susținerea suporterilor obișnuiți, care sunt în număr mult mai mare.

"E clar că un grup de ultrași îl contestă și sunt contra lui. Nu se simte foarte afectat, pentru că îl contestă pe ce? Pe niște performanțe pe care el le-a avut la Șahtior Donețk. Poate fi și o chestie de orgoliu. Pe de altă parte, vorbim de un grup. Toți ceilalți suporteri ai lui Dinamo Kiev, oameni echilibrați, s-au întors și au început să-l aprecieze.

Dinamo Kiev e pe primul loc, cu șanse mari la campionat, e în semifinala Cupei, au revenit în grupele UCL după 4 ani, au ajuns în optimile UEL, au câștigat Supercupa Ucrainei, deci n-au cum să nu vadă aceste lucruri și să nu le aprecieze.

Am vorbit cu tatăl meu și l-am mai întrebat ce s-a întâmplat. Mi-a zis că au pus niște bannere, dar toți ceilalți care erau acolo au început să strige 'Mircea, Mircea!', ceilalți suporteri. Sunt nișe fanatici care nu pot trece peste trecutul lui. Unul deosebit, la Șahtior. Acum dă totul pentru a câștiga la Dinamo Kiev", a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Sâmbătă va avea loc derby-ul Dinamo Kiev - Șahtior Donețk. Dinamo Kiev nu a mai fost campioană de 5 ani, în timp ce Mircea Lucescu a ridicat ultima oară trofeul când era pe banca ”minerilor”, în 2014. Echipa lui Mircea Lucescu are șapte puncte avans în fruntea campionatului înaintea acestui joc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...