Sari la conținut

O pisica a scăpat cu bine după ce a căzut de la etajul al şaselea al unui bloc pe parbrizul unei mașini


Postări Recomandate

Se spune despre pisici că au nouă vieţi. Iar una dintre ele a reuşit să arate că e ceva adevăr în acest proverb.

 

 

Pisica a scăpat cu bine după ce a căzut de la etajul al şaselea al unui bloc. Norocul ei a fost că a căzut pe parbrizul unei maşini parcate şi l-a spart.

Ghinionul a fost al şoferului care nu a reuşit să obţină despăgubiri de la posesoarea pisicii şi a scos banii din buzunar.

Într-un moment de neatenţie pisica a căzut în gol de la etajul 6 al unui bloc din oraşul ucrainean Dnipro şi a aterizat pe parbrizul unui autoturism. Proprietarul maşinii a rămas cu gura căscată când a văzut paguba. Habar nu avea ce s-a întâmplat, dar l-au informat câţiva trecători care au văzut tărăşenia. Omul spune că pisica a avut noroc să cadă pe parbrizul lui.

Taras Bilous, proprietarul maşinii: “Se pare că i-a amortizat căderea. Dacă ar fi căzut pe asfalt, consecinţele ar fi fost mai grave. A căzut de la etajul 6 şi a luat-o la goană”.

 

Proprietarul maşinii trebuie să plătească aproape 200 de euro la service pentru un parbriz nou, pentru că asigurarea nu acoperă astfel de situaţii. Avocaţii spun că, potrivit legii, stăpânul pisicii e responsabil pentru fapta ei.

Hanna Popkova, avocat: “Omul trebuie să meargă în instanţă. Bineînţeles, trebuie să se dovedească faptul că pisica aparţine cuiva. Asta se poate face cu ajutorul martorilor, dar şi cu fotografii sau imagini video”.

Cu toate astea, proprietara pisicii a refuzat să plătească despăgubiri. Spune că autoturismul era parcat ilegal.

Proprietara pisicii: “Maşina nu avea ce să caute acolo, aşa că nu avem despre ce vorbi. Nu este nicio anchetă la poliţie împotriva mea şi nu am niciun motiv să plătesc pentru reparaţia maşinii. Da, pisica a căzut pe geam. A fost un accident, s-a dezechilibrat din cauza vântului”.

Taras Bilous, proprietarul maşinii: “Mi-au spus că nu o să pot dovedi în instanţă că pisica e a lor şi că o vor arunca în stradă. Pe de o parte, mi-e milă de pisică, pe de alta îi înţeleg şi pe ei. Parbrizul e o cheltuială financiară, viaţa pisicii e mult mai importantă”.

Aşa că păgubitul a refuzat să-l dea în judecată pe proprietarii pisicii şi a plătit parbrizul nou din propriul buzunar. Dincolo de cheltuieli, însă, omul s-a ales cu ceva mai important: un tablou creat de un artist, în cinstea pisicii.

Taras Bilous, proprietarul maşinii: “Pisicile sunt ca nişte supereroi. Aceasta zboară deasupra oraşului, ca să salveze maşina cuiva. Iubitorii de artă ar putea să o cumpere, iar cu banii obţinuţi vom trata rănile pisicii şi vom plăti pentru parbrizul spart.”

Pisica a fost găsită până la urmă şi a ajuns la veterinar.

 

 

Sursa Stirile ProTv

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...