Sari la conținut

[VALORANT] FORMATUL MASTERAT VCT EUROPEAN, CSI ȘI TURCIA A FOST DEZVĂLUIT


Postări Recomandate

 

 

                              A fost ales un format pentru primul turneu Masters din regiunile europene, CSI și turcești.

 

                     După luni întregi de formate de turnee discutabile și lipsa meciurilor difuzate, Riot Games a anunțat formatul oficial pentru turneele regionale europene Masters.

                 Evenimentele majore au fost o etapă a grupelor în format de playoff-uri, cu două grupuri într-un format cu dublă eliminare, iar playoff-urile vor fi și în format cu dublă eliminare.

 

              Toate meciurile car vor fi cele mai bune dintre cele trei, cu excepția marilor finale, care vor fi cele mai bune din cinci confruntări. Fondul combinat de premii pentru cele trei turnee va fi de 300,000 de dolari. Fiecare loc al evenimentului va acorda, de asemenea, puncte de calificare pentru fiecare echipă participantă.

              Echipele cu cea mai mică poziție vor primi 10 puncte, câștigătorul turneului primind 100.

 

                                                                                       ISTORIA FORMATELOR EUROPENE

 

                    Turneul Valorant Champions și multe alte serii de turnee de profil din Europa au avut câteva formate interesante înainte de acest anunț al Masters. Sistemul actual pentru Europa, CSI și Turcia este un calificativ deschis cu o singură eliminare, fiecare paranteză culminând cu un meci de calificare final.

                    Chiar și atunci când echipele se califică pentru evenimentul principal, acestea sunt încă în grupe separate care nu se vor întâlni până la acest turneu Masters. Multe dintre meciurile de calificare nu sunt, de asemenea, transmise în flux, ceea ce este în comparație puternică cu alte regiuni, cum ar fi America de Nord, care au sute de meciuri transmise grație formatului său de turneu cu eliminare dublă.

                 Chiar înainte de VCT, regiunea europeană nu a adoptat o structură de turneu cu eliminare dublă. Organizatorii turneului fie au luat formate cu o singură eliminare, fie au încercat noi formate inovatoare, cum ar fi turneul Red Bull Homeground. În acel eveniment anume, echipele ar concura într-un meci dintre cele mai bune dintre cele trei, care s-ar putea transforma în cele mai bune din cinci, dacă ambele echipe ar lua o hartă reciprocă.

 

 

                                                                                         ALTE FORMATE REGIONALE

 

                      Experimentarea formatului turneului a fost o bază în multe regiuni pentru VCT. Brazilia și Coreea au adoptat    formate din etapa grupelor pentru calificări la evenimentul Masters, cu o serie de hărți best-of-one sau două pentru fiecare grup.

                       În timp ce experimentarea a fost un proces nou în multe regiuni, Europa ar fi putut suferi în mod specific din cauza numărului limitat de potriviri. În timp ce Brazilia, Coreea și America de Nord au o serie de VOD-uri de meciuri și turnee pe care fanii le pot viziona, Europa este limitată de formatul său actual la câteva meciuri înregistrate de la echipe de profil.

                      Acest anunț format Masters ar trebui să rezolve această problemă în regiune și să ofere fanilor ceva ce merită vizionat, un turneu pe care nu l-au avut până acum în epoca VCT.

Sursa:  Aici 

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...