Sari la conținut

Teaser: Aston Martin pregătește o ediție specială pentru Vantage, inspirată de Safety Car-ul din Formula 1


Postări Recomandate

Elementele aerodinamice vor crește apăsarea la sol cu peste 60 de kilograme la 200 de km/h.

Ar trebui să ne așteptăm la un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri îmbunătățit. În cazul mașinii de siguranță din F1, unitatea dezvoltă 535 de cai putere și 685 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 3.6 secunde.

Orice ar ascunde această imagine teaser, vom afla în 22 martie atunci când este programat debutul oficial.

Începând cu sezonul 2021, Formula 1 are un nou Safety Car. Este vorba despre un Aston Martin Vantage, pregătit special pentru a rula în fața monoposturilor când se întâmplă ceva pe circuit.

Din câte se pare, constructorul britanic de automobile vrea să le ofere și clienților șansa de a deține un Vantage asemănător cu Safety Car-ul. Cel puțin asta se înțelege din imaginea teaser publicată cu puțin timp în urmă de Aston Martin.

În imaginea respectivă se poate observa silueta unui Vantage, finisat într-o nuanță verde și echipat cu o aripă spate fixă. Mai mult, mașina are prize de aer pe aripile față, la fel ca și Safety Car-ul, dar și o grilă frontală identică.

Sursa: https://www.automarket.ro/stiri/teaser-aston-martin-pregateste-o-editie-speciala-pentru-vantage-inspirata-102911.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...