Sari la conținut

TSM DEZVĂLUIE LISTA FEMININĂ ÎNAINTEA SCHIMBĂTORILOR DE JOCURI VCT


Postări Recomandate

La câteva săptămâni de la VCT Game Changers Series 1 Open Qualifier TSM a semnat o listă exclusiv feminină.

 

Înaintea lunii internaționale a femeilor, Riot și Galorants și-au anunțat parteneriatul pentru a schimba jocul și a pune bazele pentru viitorul femeilor în e-sport. VALORANT Champions Tour Game Changers este o serie de turnee destinate listelor pentru toate femeile și listelor compuse din sexe marginalizate. TSM se alătură acțiunii, ridicând cinci doamne talentate care să le reprezinte la calificările deschise VCT Game Changers 1 Series. Catherine "Cath" Leroux, Katherine "LunarKats" Deci, Emily "mle" Peters, Zoe "Zoe" Servais și Mirna "Athxna" Noureldin s-au alăturat tuturor TSM, adăugându-se la numărul tot mai mare de jucătoare profesionale din VALORANT.

 

„Această echipă reprezintă valorile de bază ale TSM”, a spus Andy „Reginald” Dinh, fondator și CEO al TSM. „Am vrut ca cei mai buni jucători să își construiască prezența competitivă VALORANT - și i-am găsit. Cath este un lider veteran care a arătat o dominare clară în diferite meciuri începând cu 2017. Athxna arată adevărata pricepere ca lider în joc și, cu abilitatea brută pe care o posedă LunarKats, mle și Zoe, văd un potențial imens pentru această echipă. ”

Calificatoarele deschise VCT Game Changers Series 1 încep pe 19 martie și până acum, Cloud9 White, Dignitas Female, Main I love Fwogs, Nameless, hellions, Nahps, Moon Raccoons Black, CLG Red și TSM Female, desigur, sunt toate confirmat să joace. Chiar luna trecută, Gen.G și Galorants au găzduit Proving Grounds, un turneu pentru a căuta potențialul talent ascuns în comunitatea VALORANT înainte de Game Changers. Una dintre echipe, Main I Love Fwogs, și-a pierdut prima hartă în turneul cu o singură eliminare și au fost trimiși acasă în runda 1. Vara trecută, FTW Summer Showdown a fost un gust de ceea ce este capabil talentul feminin din VALORANT. Echipa Majkl a semnat pe Cloud9 ca listă albă, care a concurat în First Strike în decembrie.
Mai mult decât orice, Riot lucrează pentru a pune bazele includerii în VALORANT, dezvoltând scena eports feminină alături de scena
„mainstream”. Echipe precum Evil Geniuses experimentează cu liste mixte, iar Game Changers vor facilita recunoașterea stelelor ascunse.

 

Sursa estnn.com

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...