Sari la conținut

Modelele hibride plug-in Audi Q5, A6 și A7 primesc o baterie mai mare


Postări Recomandate

Modelele hibride plug-in Audi Q5, A6 și A7 primesc o baterie mai mare

  • Modelele hibride plug-in Audi sunt echipate acum cu o baterie litiu-ion cu capacitatea de stocare a energiei de 17,9 kWh. Astfel, autonomia electrică este mai mare, de până la 91 km, conform NEDC.

Upgrade pentru modelele hibride plug-in Audi Q5, A6 și A7 Sportback: modelele TFSI e oferă acum o baterie de capacitate chiar și mai mare. Audi A6 Avant este disponibil acum și în variante 50 TFSI e quattro.

  • Modelele hibride plug-in Audi Q5, A6 și A7 sunt echipate acum cu baterie litiu-ion de 17,9 kWh

Modelele hibride plug-in Audi Q5 TFSI e și Audi Q5 Sportback TFSI e, precum și A6 Sedan, A6 Avant și A7 Sportback sunt echipate acum cu baterie litiu-ion de 17,9 kWh, instalată în spate. Aceasta înlocuiește bateria de până acum, de 14,1 kWh. Drept rezultat, autonomia electrică crește până la 91 de kilometri (A6 Sedan 50 TFSI e), conform NEDC, în funcție de model.

Capacitatea maximă de încărcare este de 7,4 kW. Astfel, modelele hibride plug-in pot fi încărcate complet în circa 2,5 ore, când sunt conectate la o sursă de putere suficientă. Dimensiunile fizice ale bateriei nu au crescut, în ciuda creșterii capacității.

Capacitatea portbagajului, utilitatea automobilelor și flexibilitatea lor au rămas nemodificate. Astfel, în funcție de model, capacitatea portbagajului se situează între 405 litri (A6 Avant) și 465 litri (Q5). Cu bancheta rabatată, spațiul maxim utilizabil crește la 1.535 de litri (A6 Avant) și respectiv 1.405 litri (Q5). Podeaua portbagajului a rămas în continuare plană, adică fără să aibă o treaptă incomodă la nivelul bateriei.

  • Audi A6 Avant 50 TFSI e quattro: model atractiv pentru „navetiști”

A6 Avant 50 TFSI e quattro completează acum gama de hibride plug-in, fiind un model deosebit de atractiv pentru „navetiști” și pentru clienții de flotă. Puterea sa de sistem este de 220 kW (299 CP) și cuplul maxim se ridică la 450 Nm.

Propulsia este asigurată de un motor TFSI, plus un motor electric de 105 kW. La fel ca toate modelele hibride plug-in de la Audi, sistemul Compact de încărcare este o dotare standard și include cablurile și conectoarele pentru prizele casnice și cele industriale, plus un panou de comandă.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...