Sari la conținut

NIVELURILE VALORANTE COLEGIALE SE RIDICĂ CU AMBREIAJUL REDBULL CAMPUS


Postări Recomandate

NIVELURILE VALORANTE COLEGIALE SE RIDICĂ CU AMBREIAJUL REDBULL CAMPUS

 

Redbull Campus Clutch este prima competiție globală Collegiate Valorant care începe în februarie în 50 de țări.

Într-un alt efort de a păstra Valorant relevant și accesibil, Riot s-a alăturat echipei Redbull Gaming pentru una dintre cele mai mari competiții sportive colegiale de până acum. Valorant nu numai că a avut o creștere în plină expansiune pe scena sa de e-sport, dar a doborât și recorduri la Twitch, ocolindu-i concurentul CS: GO cu peste 100 de milioane de ore urmărite. Titlul în plină expansiune a adunat până acum o serie de persoane dedicate. Și acum este momentul ca vedetele tinere să aibă șansa de a străluci. Există trei componente pentru Redbull Campus Clutch, calificări, finale naționale și finale mondiale.

Calificările vor avea loc din februarie până la sfârșitul lunii mai. Acestea vor fi structurate pentru a găsi cele mai bune echipe din fiecare țară. Marea Britanie, Franța, Sri Lanka, Letonia, Norvegia, Portugalia și multe altele vor primi dragoste și își vor câștiga timpul în lumina reflectoarelor pentru a găsi câinii de top. În urma calificărilor, vor începe finalele naționale, care vor înfrunta echipele de top din fiecare țară. Finaliștii naționali trec apoi la finala mondială. Aici pot câștiga 20,000 de euro și titlul de cea mai bună echipă colegială Valorant din lume. Câștigătorii finalei mondiale nu vor câștiga doar premii. De asemenea, vor primi o invitație o dată în viață la viitorul eveniment Valorant Masters. Aici, cei mai buni jucători se vor lupta pentru însărcinarea în Turul Campionilor din 2021.

Majoritatea jucătorilor profesioniști în sporturi sportive au sub 25 de ani, iar acest turneu este o șansă pentru jucătorii colegi să își arate lucrurile către potențiale organizații. Se pot înscrie echipe de cinci jucători aici și trebuie să fie înscris într-o universitate din una dintre cele 50 de țări incluse.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...