Sari la conținut

Dacia Duster care arată de parcă ar fi mașina lui Batman. VIDEO


Postări Recomandate

Dacia Duster care arată de parcă ar fi mașina lui Batman. VIDEO

  • Aceasta este Dacia Duster care arată de parcă ar fi mașina lui Batman. SUV-ul cu look fioros îi aparține unui tânăr din Polonia.

 

Este o Dacia Duster care întoarce capete. A fost modificată atât de mult încât mulți îl întreabă pe posesorul ei despre ce mașină este vorba. Asta pentru că nici logo-ul nu mai seamănă cu cel cromat montat în grila radiatorului și pe ușa portbagajului în uzina de la Mioveni.

Această Dacia Duster a primit un autocolant negru mat. O serie de accente roșii poziționate pe capotă, pe bara față, pe aripi și pe portiere, îi definesc ferm liniile. Roșii sunt acum și inscripțiile “4WD” de pe aripi. Atât stopurile, cât și farurile, au primit o tentă închisă la culoare. Iar elementele cromate au devenit toate negre. Negre sunt și jantele multi-spiță cu finisaj lucios, care se asortează cu mânerele portierelor.

  • Dacia a construit un Duster potrivit pentru Batman

Dacia construit un Duster care ar fi fost potrivit pentru Batman. Renault a prezentat SUV-ul la Marele Picnic Dacia, care a avut loc la Paris în septembrie 2019. A fost vorba despre o ediție limitată care a purtat denumirea “Dacia Duster Black Collector”. Doar 500 astfel de unități au ieșit de pe linia de asamblare.

Ediția limitată avea la bază echiparea de top Prestige și era vopsită în negru perlat. Lista de dotări cuprindea și un sistem audio Focal, card de acces hands-free, cameră multi-view și ecran tactil. Mașina ultra-echipată avea un preț fix de 19.490 de euro și putea fi comandată cu o singură motorizare. Era vorba despre motorul turbo de 1,33 litri cu 130 de cai putere, cuplat la o transmisie manuală.

Din păcate pentru clienții români, Dacia Duster Black Collectors a fost destinată exclusiv clienților din Franța.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...