cosm1n. Postat Februarie 16, 2021 Share Postat Februarie 16, 2021 Barcelona-PSG şi Leipzig-Liverpool sunt meciurile programate în această seară, în optimile de finală ale UEFA Champions League, sezon 2020-2021. CHAMPIONS LEAGUE Trofeul acordat câştigătoarei UEFA Champions League / Foto: Getty Images UEFA Champions League: Leipzig - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 2 UEFA Champions League: FC Barcelona - PSG, marți, 22:00, Digi Sport 1 Ambele partide sunt în direct pe Digi Sport 1, respectiv Digi Sport 2 şi pe siteul digisport.ro de la ora 22:00. UEFA a programat câte două partide în fiecare zi de marţi şi de miercuri până pe 17 martie, inclusiv. Barcelona-PSG, Live Video şi Text, 22:00, Digi Sport 1 Meciul dintre Barcelona şi PSG stârneşte o mulţime de aşteptări, dar şi de reacţii. Două echipe care nu se află în relaţii cordiale. După coşmarul la care a fost supusă în martie 2017, acel 1-6 la Barcelona, după 4-0 la Paris, echipa franceză a făcut totul ca să se răzbune. L-a "furat" pe Neymar şi i-a şicanat pe catalani când au vrut să-l răscumpere. Acum avem în Ligă o nouă dispută direct. În "optimi", iar primul meci este la Barcelona de data aceasta. Disputa îi găseşte pe catalani într-un moment prost, în ciuda victoriei categorice din campionat, 5-1 cu Alaves. Iar PSG a avut grijă să învolbureze la maximum apele şi în legătură cu Messi, pe care îl ademeneşte cu bani mulţi. De altfel, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a fost primit urât la Barcelona, iar suporterii catalanilor l-au numit "hoţ" şi i-au cerut să "ia mâna de pe Messi". Live Video şi Text Barcelona-PSG. Francezii nu-i pot folosi pe Neymar şi pe Di Maria Interesant este că au fost și câțiva suporteri ai lui Real Madrid la sosirea lui PSG, iar aceștia l-au aplaudat pe Mauricio Pochettino și i-au cerut să vină la echipă împreună cu Kylian Mbappe. În absența lui Neymar și Di Maria, Paris Saint-Germain se bazează pe Mbappe în prima manșă cu Barcelona. ”Contează mult lipsa lui Neymar și Di Maria. De la Mbappe aștept multe, sunt mulțumit de evoluțiile lui, e important ca toți jucătorii să-și îndeplinească sarcinile”, a declarat Pochettino înainte de meci. 7 jucători de la Barcelona au "supravieţuit" din echipa de acum 4 ani. Plus Neymar şi Rafinha, care sunt la PSG Din echipa care a obţinut acel rezultat istoric din 8 martie 2017, la Barcelona mai sunt 7 jucători în lot. Umtiti, Pique, Ter Stegen, Messi şi Busquets au fost titulari, Sergi Roberto a venit de pe bancă şi a marcat golul calificării, iar Jordi Alba a rămas rezervă. După 1440 de zile de la acel joc, aşa cum remarcă Sport.es, PSG a revenit la Barcelona şi va întâlni o echipă care nu mai arată la fel de strălucitor ca atunci. Pe vremea când insista să se întoarcă la Barcelona, Neymar jr. chiar i-a înfuriat pe francezi prin evocarea acelui coşmar trăit de PSG, însă acum face totul ca să-l convingă pe Messi să vină alături de el la Paris. Neymar a ajuns în acea vară la PSG în schimbul cauzei de 222 de milioane de euro, iar Rafinha s-a transferat la Paris vara trecută. Barcelona-PSG, echipe probabile Barcelona: Ter Stegen - Dest, Mingueza, Lenglet, Alba - De Jong, Busquets, Pedri - Messi, Griezmann, Dembele. PSG: Navas - Florenzi, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa - Gueye, Verratti, Paredes - Kean, Icardi, Mbappe. RB Leipzig - Liverpool, Live Video şi Text, 22:00, Digi Sport 2 Partida RB Leipzig - Liverpool din optimile de finală ale Champions League se va disputa în Ungaria, la Budapesta, pe Puskas Arena, stadion care a găzduit și Supercupa Europei dintre Bayern și Sevilla și care va găzdui și meciuri la Euro 2020. Decizia a fost luată după ce regulile din Germania în această perioadă a pandemiei nu permit cetăţenilor britanici să intre în ţară fără să stea mai multe zile în carantină. Iar decizia durează cel puţin până pe 17 februarie, adică mâne, dacă nu cumva va fi prelungită. Leipzig - Liverpool, 22:00, Digi Sport 2. Anunţul lui Jurgen Kloop După cel de-al treilea eşec la rând suferit cu Liverpool, au apărut zvonuri că antrenorul Jurgen Klopp ar putea să plece de la echipa pe care a făcut-o campioană şi căreia i-a adus Liga Campionilor acum doi ani. ”Care sunt exact zvonurile? Că plec eu sau că sunt demis? Vă spun clar, nu am nevoie de nicio pauză! Iar despre problemele personale nu-mi place să vorbesc. Am 53 de ani, sunt în fotbal de 30 de ani, pot separa lucrurile. Nu aduc cu mine la antrenament problemele de acasă. Nimeni nu trebuie să-și facă griji pentru mine, chiar dacă nu arăt așa bine! E din cauza vremii, sunt alb, iar barba din ce în ce mai căruntă! Nici nu dorm prea mult, de aceea am ochii așa! Dar sunt plin de energie, sincer. Doar că nimeni nu a scris un manual despre cum să ieși din asemenea situații. Dar Liverpool va ieși cu bine, ne vom descurca. Știu că mulți sunt dezamăgiți de rezultate, eu sunt responsabil. Dar cred că jocul arată destul de bine. Nu cred că poți îmbunătăți situația jucând prost! Veți vedea că vom fi din nou tari, eu sunt gata, băieții sunt gata! Iar în ceea ce mă privește nu aveți de ce să vă faceți griji”, a declarat Jurgen Klopp, care recent şi-a pierdut mama şi nu a putut fi prezent la funeralii din acelaşi motiv legat de COVID-19. Leipzig - Liverpool, echipe probabile Leipzig: Gulacsi - Klostermann, Orban, Upamecano; Mukiele, Sabitzer, Kampl, Angelino - Nkunku, Olmo - Poulsen Liverpool: Alisson - Alexander Arnold, Kabak, Henderson, Robertson - Thiago Alcántara, Wijnaldum, Jones - Salah, Firmino, Mane. sursă -> digisport.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.