Sari la conținut

SUV înfipt într-un munte de zăpadă. Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo


Postări Recomandate

SUV înfipt într-un munte de zăpadă. Nimeni nu înțelege cum a ajuns acolo

  • Imagini bizare au devenit virale în mediul online. Fotografiile arată un SUV înfipt într-un munte de zăpadă pe marginea drumului, la o înălțime destul de mare. Dar nimeni nu știe cum a ajuns mașina acolo.

 

Este vorba despre un Jeep Grand Cherokee suspendat în zăpadă la aproximativ 2 metri de sol, în Cahmerbsurg, Pennsylvania. Șoferii reduc viteza și îl privesc mirați, ia pietonii se opresc și îl fotografiază. Cum a zburat acel SUV în muntele de zăpadă. Niciun indiciu nu apare în jur.

SUV-ul nu mai are lunetă, iar anvelopele par extrem de uzate. Și caroseria prezintă deformări vizibile.

Cei care au văzut imaginile pe rețelele de socializare au înaintat diverse versiuni, unele demne de filme science fiction. Unii dau vina pe drumarii care au curățat cu neglijență carosabilul, alții pe șofer. Mai mulți au sunat la poliție pentru a raporta un accident sau au apelat la administratorul drumului respectiv. Puțini au fost însă, cie care au luat în calcul că în spatele imaginii bizare se ascunde, de fapt, o întreagă regie.

Un clip publicat pe TikTok, cu mașian suspendată la înălțime în zăpadă, a adunat milioane de vizualizări.

  • Cum a ajuns, de fapt, acel SUV, în muntele de zăpadă de pe marginea drumului?

Un lucru este clar. Mașina ajunge acolo an de an după ce ninge. Lămurirea vine din partea casei de licitații Marion Auction in Pennsylvania. Compania vinde utilaje și echipamente pentru munci agricole, pentru construcții și pentru infrastructură.

Acel SUV înfipt într-un munte de zăpadă este, de fapt, o demonstrație a abilității utilajelor comercializate de Marion Auction. De obicei, mașina urcată acolo este însoțită de un banner cu un mesaj publicitar. Banner-ul nu a mai fost instalat acolo și anul acesta. Astfel, puțini au fost cei care au înțeles metoda reală prin care mașina a ajuns acolo sus.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...