Sari la conținut

[FOTBAL] Adi Popa pleacă de la Voluntari după două luni şi jumătate. Cine îl vrea imediat în Liga 1


Postări Recomandate

Adi Popa, 32 de ani, se desparte de Voluntari, echipă la care a jucat doar 7 meciuri. În perioada scurtă petrecută la echipă a marcat două goluri şi a oferit o pasă decisivă. 

 

Adi Popa a reușit, în meciul cu Poli Iași, primul gol la Voluntari / Foto: Sport Pictures

 

Cel mai experimentat jucător de la Voluntari a început mai târziu pregătirea şi nu a putut evolua decât în 7 meciuri. A acceptat să meargă la Voluntari doar datorită antrenorului Mihai Teja, dar acum ambele părţi au luat decizia să se despartă. 

Adi Popa pleacă de la Voluntari după două luni şi jumătate

După scandalul mare cu care s-a despărţit de FCSB, Popa a semnat cu Voluntari abia pe 12 octombrie, iar durata era până la finalul campionatului, cu opţiune de prelungire. Cum niciuna dintre părţi nu a ţinut să mai continue s-a ajuns încă de acum la încetarea contractului. 

Academica Clinceni este gata să-l transfere pe Adi Popa. Revelaţia Ligii 1 îi mai are sub contract pe foştii stelişti Rusescu, Cristi Tănase şi Gardoş şi a insistat pentru transferul lui Popa înainte să ajungă la Voluntari. "Teja m-a ajutat mult şi acum îi întorc acest favor", a spus atunci Adi Popa. 

Bogdan Andone preia Voluntariul

Astăzi este programată reunirea lotului Voluntariului sub comanda noului antrenor Bogdan Andone, care ar trebui să conducă şedinţa de pregătire după-amiază.

Din staff-ul lui Andone mai fac parte Vasile Maftei, Octavian Chihaia şi Edi Stăncioiu. Ultima echipă antrenată de Andone a fost Astra Giurgiu, de care s-a despărţit la finalul lunii septembrie.

Adi Popa și salariul de 2.200 de lei de la FCSB: "Duce spre SF ce se întâmplă în România, e incredibil"

În vară, Adi Popa a dat în judecată FCSB pentru că a fost trimis forțat în șomaj tehnic, iar la comisii i s-a dat câștig de cauză. Cu toate acestea, Adi Popa nu a primit încă motivarea deciziei, astfel că FCSB nu este deocamdată nevoită să-i plătească restul banilor din salariu.

Adi Popa a rămas liber de contract la 30 iunie: "Șomajul tehnic era de 22 de milioane (n.r 2.200 de lei). Ciudată această chestie cu șomajul, duce spre SF (n.r Științifico-fantastic) ce se întâmplă la noi, în România. Nu mi s-ar părea normal, chiar dacă ar fi legal, să ți se reducă salariul cu 90%, e incredibil.

Am câștigat jumătate din bani în prima instanță, iar în a doua am câștigat restul. Dar sunt două luni de când nu am primit motivarea. Am câștigat, dar nu știu ce am câștigat. Am câștigat restul banilor, dar clubul nu plătește până nu vine motivarea.

Nu înțeleg cum se judecă. Am câștigat ceva, dar nu știu ce (râde). Sunt reprezentat de AFAN, însă n-au ce să facă", a spus Adi Popa, în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Fotbal Club.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...