Sari la conținut

Hagi a primit o finanțare impresionantă! Academia încasează 3,5 milioane de euro


Postări Recomandate

Gheorghe Hagi a obținut un împrumut de 3.5 milioane de euro pentru dezvoltarea Academiei, iar președintele Gheorghe Popescu anunță că România se va putea mândri cu un complex de top în cel mai scurt timp.

LIGA 1

Gheorghe Hagi / Foto: Sport Pictures

Liga 1: Poli Iaşi - FC Argeş, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Această sumă de 3.5 milioane de euro va fi folosită exclusiv pentru dezvoltarea complexului din Ovidiu, lucru confirmat de președintele clubului, Gheorghe Popescu: "Este foarte important pentru noi să definitivăm anul viitor prima etapă din ceea va deveni unul dintre cele mai performante complexuri sportive din Europa Centrală şi de Est, destinate formării şi pregătirii viitorilor fotbalişti de succes pe plan internaţional", a spus " Baciul", conform financialintelligence.ro.

Hagi a obținut 3.5 milioane de euro pentru dezvoltarea Academiei

Sursa citată anunță că FC Viitorul a semnat un contract cu BRD pentru a obținute un credit în valoare de 3.5 milioane de euro.

Academia Gheorghe Hagi a luat naștere în 2009, iar în prezent câștigă pe bandă rulantă campionatele naționale de juniori. La seniori, Viitorul a cucerit un titlu în Liga 1, Cupa României și Supercupa.

digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...