Sari la conținut

UEFA va da astazi verdictul in cazul meciului Romania-Norvegia! Oficialii nordicilor ar dori o reprogramare a partidei! "Nu suntem vinovati!"


Postări Recomandate

Norvegia nu a fost lasata de catre autoritati sa plece spre Bucuresti pentru a juca cu Romania.

Dupa ce au ratat acest meci si risca sa piarda cu scorul de 0-3, nordicii si-au trimis toate vedetele acasa si au convocat de urgenta un lot nou, format in mare parte exclusiv din stranieri, iar pentru partida cu Austria selectionerul va fi antrenorul de la tineret.

Forul de la Oslo insista in continuare pentru disputarea partidei, iar unul dintre oficialii norvegieni a declarat ca spera ca UEFA sa reprogrameze partida. 

"Noi suntem de parere ca meciul ar trebui reprogramat. Daca nu este posibil, ar trebui tras la sorti rezultatul: 1-0, 0-0 sau 0-1. Daca niciuna dintre echipe nu poate fi invinovatita pentru anularea meciului, aceasta este alternativa, iar noi spre asta mergem. Suntem nevinovati in aceasta situatie, fiind obligati sa intram in carantina", a declarat Nils Fisketjonn, directorul de competitii din cadrul FNF, pentru VG. 

Fisketjonn a transmis de asemenea ca UEFA stia de normele sanitare din Norvegia si se bazeaza pe acest aspect in asteptarea deciziei UEFA. 

"Noi credem ca UEFA va putea lua o decizie. Cazul a fost transferat deja la Comisia de Apel a UEFA, iar acolo se va lua direct decizia", a mai adaugat oficialul norvegian. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...