Sari la conținut

Șoseaua de centură a Sucevei, lăsată în beznă de patru hoți


Postări Recomandate

Episod incredibil în nordul țării! Un tronson important din Centura Sucevei, între sensul giratoriu cunoscut drept Zidul Morții și comuna Pătrăuți, a rămas pe întuneric, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Motivul? Un individ a sustras aproape 200 de acumulatori care alimentau stâlpii de iluminat. Hoțul a distrus nu mai puțin de 30 de stâlpi de pe șosea, în tentativa de a lua acumulatorii și a-i comercializa. Fiecare stâlp are șase acumulatori, astfel că prejudiciul creat este de aproximativ 240.000 de lei, scrie monitorulsv.ro. Paguba ar fi însă mult mai mare, întrucât au fost distruse și alte componente importante ale sistemului de iluminat.

Administratorul şoselei de centură, Secția de Drumuri Naționale Suceava, a sesizat Poliția, imediat după ce muncitorii au constatat comiterea furtului. Oamenii legii au izbutit să-l identifice destul de repede pe autorul infracțiunii - un tânăr în vârstă de 28 de ani, care a acţionat pe parcursul mai multor nopţi.

Poliţiştii au găsit deja o parte dintre acumulatorii furați la un centru de colectare a fierului vechi şi o parte la domiciliul suspectului din comuna Șcheia. Acesta vânduse componentele furate la  preţuri de nimic, de sute de ori mai mici decât valoarea lor. Ancheta efectuată arată că tânărul n-a acționat singur, ci a fost sprijinit de trei complici.

 

Sursa : Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...