Sari la conținut

Geely vrea să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar: capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice


Postări Recomandate

Chinezii de la Geely vor să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar, care să aibă o capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.

Geely, unul dintre cei mai cunoscuți producători auto din China și proprietar al unor mărci precum Volvo sau Lotus, pregătește o investiție care să sporească producția de mașini electrice în cadrul grupului.

Este vorba despre o fabrică nouă care să livreze mașini electrice sub brandul Polestar. Surse din cadrul companiei spun că viitoarea uzină ce va fi construită în China va produce anual circa 30.000 de mașini electrice sub sigla Polestar.

Polestar, brandul de performanță al celor de la Volvo, a lansat sedanul electric Polestar 2 în luna martie a acestui an, ca rival direct pentru Tesla Model 3.

Modelul este echipat cu două motoare electrice care oferă tracțiune integrală și generează 408 cai putere și un cuplu maxim de 660 Nm.

Polestar 2 utilizează o baterie cu capacitatea de 78 kWh care oferă o autonomie oficială de 500 de kilometri, conform standardului european WLTP.

Polestar a anunțat recent că sedanul său electric va fi disponibil de anul viitor într-o versiune cu un singur motor și autonomie mai mare.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...