Sari la conținut

Ford anunță soluția pentru recall-ul la versiunea plug-in hybrid a lui Kuga: bateria va fi înlocuită


Postări Recomandate

 

Ford a anunțat că va înlocui bateria versiunii plug-in hybrid a SUV-ului Kuga, care a fost oprit de la vânzare în vara acestui an din cauza riscului de supraîncălzire a acumulatorului.

Ford a anunțat în vara acestui an un recall pentru versiunea plug-in hybrid a SUV-ului Kuga la nivelul european.

Decizia a fost luată din cauza faptului că bateria se poate supraîncălzi, ceea ce, în anumite situații, poate avea ca efect producerea unui incendiu. La vremea respectivă, Ford anunța că, pentru remedierea acestei probleme, a dezvoltat un pachet de protecție pentru care este necesară rechemarea mașinii în service.

Cu toate acestea, reprezentanța Ford din Marea Britanie a anunțat în această săptămână că producătorul american a decis o soluție alternativă: înlocuirea bateriei și a echipamentului electric asociat.

În plus, cel puțin pe piața britanică, procesul de înlocuire a bateriei va începe în ultima parte a lunii decembrie, cu obiectivul ca toate unitățile afectate să fie remediate până la sfârșitul lunii martie.

Pe piața din România sunt afectate de această problemă 90 de unități.

Problemele cu Kuga PHEV împiedică Ford să respecte normele de poluare care vor intra în vigoare în Uniunea Europeană începând din 1 ianuarie. Din acest motiv, constructorul american a fost nevoit să cumpere "credite de emisii" de la Volvo.

 

SURSA:https://www.automarket.ro/stiri/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...