Sari la conținut

Povestea bărbatului de 65 de ani obsedat de jocul Red Dead Redemption 2


Postări Recomandate

Un bărbat de 65 de ani este atât de pasionat de Red Dead Redemption 2 încât petrece ore în șir zilnic în lumea virtuală a acestuia și nu joacă altceva.

Povestea a fost dezvăluită de fiul gamerului senior. Acesta a scris, pe Reddit, că tatăl lui este atât de osbedat de titlul dezvoltat de Rockstar Games încât l-a jucat, în varianta single player, de peste 30 de ori.

Tânărul spune că a încercat în repetate rânduri să îl facă pe tatăl lui să încerce și alte jocuri video, dar fără succes. Într-o imagine, bărbatul poate fi văzut purtând chiar și un hanorac Red Dead Redemption 2, în timp ce se joacă pe consolă.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

„Tatăl meu de 65 de ani. Joacă povestea Red Dead 2 câteva ore în fiecare zi. A terminat-o de peste 30 de ori. Am încercat să îl atrag spre alte jocuri, dar vrea să joace doar Red Dead 2”, a scris fiul bărbatului.

 

Utilizatorii de Reddit au fost impresionați de pasiunea gamerului. „Este fericit. Lasă-l în pace”, a scris un membru al grupului RDR2, dedicat jocului. Ce legendă!”, a notat altcineva.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...