Sari la conținut

Dacia Logan MCV este cel mai frumos break de pe piață. Când va fi produs?


Postări Recomandate

Dacia a prezentat recent noua generație a modelelor Logan, Sandero și Sandero Stepway și, cu tot entuziasmul, nu am putut trece cu vedere că producătorul român a „uitat” câteva versiuni de caroserie. Nu vrem neapărat un cabriolet, dar Logan MCV ar putea fi cel mai frumos break de pe piață, ce nu ar trebui să lipsească din gama producătorului român.

Noile modele Dacia au trezit un interes enorm, nu doar în România, ci și în alte țări ale lumii pe care se comercializează mașinile produse în România. Acest interes a scos încă o dată în evidență popularitatea mărcii românești, în ciuda comentariilor răutăcioase ale – culmea – românilor pe rețelele de socializare.

Pentru a se conforma viitoarelor norme de poluare, dar și standardelor de siguranță rutieră, Dacia folosește acum o platformă tehnologică modernă, similară cu cea a lui Renault Clio V. Aceasta asigură accesul la tehnologii de siguranță moderne, așa cum sunt sistemul de frânare autonomă în situații de urgență sau asistentul de bandă.

 

Cum ar putea arăta Dacia Logan MCV – cel mai frumos break?

 

Am mai văzut recent încercări ale artiștilor Photoshop-ului de a imagina modele pe care Dacia nu le va produce niciodată. Cel mai spectaculos este, fără doar și poate, modelul Dacia Sandero Cabrio desenat de artistul brazilian Kleber Silva. Acesta a prezentat și prima încercare de a desena o versiune break a lui Logan, care însă nu putem spune că este la fel de reușită.

În schimb, desenul designerului maghiar X-Tomi Design ne surprinde și ne face să ne dorim să vedem un Logan MCV al generației actuale. În afară de break-ul lui Logan, X-Tomi Design mai oferă o probă de imaginație cu un coupé care-și propune să-i impresioneze pe fanii Dacia care regretă încă Dacia 1310/1410 Sport. Poate dacă Laurens van den Acker, designerul-șef al grupului Renault, va vedea acest desen se va simți obligat să-i dea o replică pe măsură, pe linia de producție. Glumim, știm deja că acest lucru nu se va întâmpla, dar…

 

Sursa: Click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...