Vand
Aici se vand strict articolele din lumea gaming-ului.Citeste regulamentul sectiunii inainte de a crea un topic.
3 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 52 citiri
REGULAMENT MAGAZIN VIRTUAL Forumul are in exclusivitate o sectiune alocata vanzarilor si cumpararilor din domeniul gaming-ului. Postarea anunturilor in aceasta sectiune are ca scop ajutarea membrilor intre ei si nu constituie niciun avantaj al forumului,nu avem nimic de castigat de pe aceasta cale,totul fiind gratuit. Anunturile trebuie sa contina informatii si detalii clare despre produsele oferite spre vanzare/cumparare/schimburi. Pastrarea unui limbaj adecvat este strict obligatoriu,altfel riscati WARN si inchiderea topicului dvs. Dupa fiecare tranzactie completata ,utilizatorul este OBLIGAT sa anunte in topicul respectiv ca sa-l putem …
Ultimul răspuns de la dRama t i c a, -
- 0 răspunsuri
- 35 citiri
Salut! Vand Addons MOD CS:GO , addons-ul a rulat la mine pe serverul ROMANIA.LEAGUECS.RO Pe server sunt URMATOARELE : -Shop cu diferite module ( skins / sounds / pets / trails .. etc etc .) -VIP Cu module Custom - MVP - ResetScore - Restrictie pe SITE-ul B la 5 vs 5 site-ul b va fi deblocat . - Round - Stats ( Arata Cine a castigat runda si cel mai bun jucator ) - Sunete cand faci kill . - Anti-Cheat ( Optional PANEL ) - Skin-uri Noi la VIP ( VIP T Code Mw2 , VIP CT HITMAN ) - Slots ( Pacanele ) - Roll ( Poti paria cu jucatorii x2 credite ) - Hud Text ( Afisaja mesaje hud ) - Skill HD groups ( Pentru ranks ) - Sank Sounds ( Sune…
Ultimul răspuns de la Inkyzz., -
- 1 răspuns
- 54 citiri
Vă salut, după cum spune și titlul thread-ului, vând contul meu de steam, cumpărat prin 2017(cu aproximație) de la FREAK ( fondator al unei comunități de csgo din românia ) https://steamcommunity.com/id/ciucuak47 acesta este id-ul contului, puteți trage un ochi cei interesați are 87 de jocuri ( sunt și jocuri cumpărate, dar și jocuri gratis), unul dintre cele mai favorite este Euro Truck Simulator 2 de precizat că are VAC pe CSGO ( așa l-am cumpărat, din păcate, era la modă doar să ai un cont de steam pe atunci ) Prețul contului este 15 euro ( negociabil ) sau altceva la schimb de valoarea asta. plată preferabil bancar / revolut, am o reputație bu…
Ultimul răspuns de la Inkyzz.,