Server Market
Anunță vânzarea sau deschiderea unui server!
44 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 526 citiri
Cei care doresc sa deschidă un topic în cadrul acestei secțiuni, sunt rugați sa respecte următoarele condiții: 1. Dupa deschiderea topicului, puteti da up odata la 24h, in caz contrariu o sa fiti penalizati. 2. Respectarea modelului este obligatorie. 3. Se pot vinde doar serverele aflate in comunitatea Leaguecs Romania. 4. Cei care deschid topicuri de dragul de a deschide un topic, vor fi pedepsiți cu ban pe sec. server market. Model pentru anuntarea deschiderii unui server Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC Numar sloturi: 22/24/32 DNS: NUME.LEAGUECS.RO …
Ultimul răspuns de la Ares, -
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 30 citiri
Mod: Clasic Oferta: voxbyte Sloturi: 32 DNS: 45.95.38.46:27015 Link sub-forum: - Link GameTracker: IP SERVER: 45.95.38.46:27015 PRET: 40 euro CONTACT: PM pe forum *mesaj privat pe forum* Serverul are 5 luni vechime, hostul mai este valabil inca 72 zile, daca scot parola de pe server imediat intra 5-10 playeri fara boost Ofer tot accesul plus transfer in alt cont.
Ultimul răspuns de la Petruț @ PGL, -
-
- 0 răspunsuri
- 69 citiri
Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC : CS:GO CLASSIC COMPETITIVE Oferta: Neoserver/ TNI / ENIX / GPHosting / KGB / ETC : GazduireJocuri Sloturi: 22/24/32 : 20 DNS: ROMANIA.LEAGUECS.RO Link sub-forum: /forum/forum/8072-competitive-romania/ Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.102.156:27015/ IP SERVER: 188.212.102.156:27015 PRET: X RON / EURO / USD : 80 Euro - Cu toate resursele ( full addons creat si customizat de mine + VIP CUSTOM MODULES si SHOP etc etc..) . CONTACT: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) - Privat PM FORUM !
Ultimul răspuns de la Inkyzz., -
- 0 răspunsuri
- 33 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC Numar sloturi: 32 DNS: CSDM.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar strict pentru populare , staff, oameni seriosi care vor sa ajute. Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) P.S: Vreau sa fac un server de CSDM unic in Romania
Ultimul răspuns de la Gudzone, -
- 1 răspuns
- 40 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Zombie Numar sloturi: 32 DNS: DAYZM.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum*
Ultimul răspuns de la Gudzone, -
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 56 citiri
Oferta: voxbyte.io Mod: Gungame Numar sloturi: 32 DNS: nor.infoong.ro Caut: Un om sau 2 care sa se ocupe de server, atat am nevoie, serverul are un boost, astazi va veni si al doilea + platforma boost, nu e nevoie de nicio investitie din partea celor ce doresc sa il administreze Ofer: grad de Owner + FTP Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
Ultimul răspuns de la SadiQue, -
-
- 0 răspunsuri
- 49 citiri
Oferta: EntrySoft Mod: Zombie Plague XP Original Numar sloturi: 32 DNS: WarNightZM.LeagueCS.Ro Caut: Oameni pentru partea technica,sprijin financiar pt boost Ofer: Fondator,co-fondator,owner ,acces forum pe categorii Contact: pm pe forum sau wapp [074385485]
Ultimul răspuns de la DriNNNker, -
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 70 citiri
Oferta: - Mod: Respawn Numar sloturi: 32 DNS: NUME.LEAGUECS.RO - csdm.infoong.ro Caut: Sprijin financiar Ofer: Ofer serverul cu totul spre administrare, nu am nevoie de nimic, doar sa se ocupe cu boosturi , daca pot voi ajuta si eu la boosturi desi nu promit, dar pot ajuta in continuare cu orice server, hostul nu este nevoie de platit Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
-
-
- Manager Server
- 3 răspunsuri
- 187 citiri
Titlul este foarte explicit, donez ip-ul server-ului meu, adica ofer server-ul fara vreun addons preconfigurat unui membru ce indeplineste urmatoarea conditie, mai exact ramane cu sv in comunitate. Vi-l configurati cum vreti voi, eu nu ma mai implic mai departe. Sv ramane in totalitate viitorului proprietar, ca sa nu existe dubii.
Ultimul răspuns de la Kobra, -
-
- 0 răspunsuri
- 63 citiri
Oferta: Gazduirejocuri Mod: Zombie Plauge 6.2 Numar sloturi: 20/24/32 , alegem nu e problema. DNS: DayZm.LeagueCS.Ro Caut: 3-5 Co-Fondatorii , inca 2 fondatorii care sa ajute la dezvolatarea serverului , pentru host nu e problema ca il platesc eu . Ofer: Acces ftp la cei 2 fondatorii si la cei 3-5 co-fondatorii cati or fi , ofer sub-user bineinteles cu acces sa dea grade / scoata grade etc . Contact: Forum - Steam : Click , sau discord : Inkyz#7362 P.s - > Caut ceva matur +16 , nu de astia care vin o zi , 2 si se las dupa mai bine nu te obosi sa - mi lasi mesaj vreau sa facem ceva serios !
-
- Manager Server
- 0 răspunsuri
- 85 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: PGL.LEAGUECS.RO Caut: Addons pentru server, admini seriosi cu staem Ofer: grad pe server, acces ftp Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum*
-
- 1 răspuns
- 150 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Clasic Steam Only Numar sloturi: 24 DNS: TEKON.LEAGUECS.RO Caut: Staff, Ofer: Grad pe server Contact: PM
Ultimul răspuns de la Adr1anI, -
- 2 răspunsuri
- 232 citiri
Oferta: Vreau prima data niște băieți care sunt doritori sa deschidem serverul și sa alegem firma de Host . Eu sunt dispus sa bag boost la server. Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC : respawn Numar sloturi: 22/24/32 : 32 DNS: RESPAWN.LEAGUECS.RO Caut: SPRIJIN , Staff & contribuitori Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp Contact: PM pe forum , ig: sebastianfrasina_
Ultimul răspuns de la kenzzo-, -
- 0 răspunsuri
- 128 citiri
Oferta: Oferim 150k credite pentru case opening pe server noilor admini + multe altele . Mod: Clasic / Zombie / Respawn / ETC - : CS:GO Numar sloturi: 20 DNS: ROMANIA.LEAGUECS.RO Caut: Cautam staff capabil si activ +16 de a ajuta serverul la dezvoltare si sa facem ceva frumos . Ofer: Grad pe server, grad discord , 150k crediTE + V.I.P DIAMOND TIMP DE 3 LUNI . Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu ) , SAU DISCORD https://discord.gg/x77536gm !
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 103 citiri
Oferta: TNI Mod: Furien Numar sloturi: 32 DNS: FRX.LEAGUECS.RO Caut: Om pe partea tehnica (Eu nu prea le mai am=]) as dori sa fie cineva din staff , sau daca nu, cineva recomandat de staff-ul forumului Ofer: Grad pe server, acces ftp. Contact: Vinatoru Alex (FB). sau PM
Ultimul răspuns de la uiculeanu, -
-
-
- Manager Server
- 9 răspunsuri
- 492 citiri
Oferta: TNI / GPHosting / KGB / in functie de calitate Mod: Zombie Numar sloturi: 32 DNS: Zombie.Leaguecs.Ro Caut: Om pentru unele chestii pe partea tehnica, de plati ma ocup eu Ofer: Manager pe forum (dupa dorinte), full acces ftp Contact: Mesaj privat pe forum
Ultimul răspuns de la John @ Anormalii, -
-
- 2 răspunsuri
- 169 citiri
Salutare!Ma intereseaza sa cumpar un addons Zombie Plague+XP+Levels.Daca aveti ceva de vanzare, va rog frumos sa ma contactati.
Ultimul răspuns de la alexandrulk, -
-
- Manager Server
- 2 răspunsuri
- 174 citiri
Nu am gasit model la cumparare. Cumpar server cs 1.6 ,
Ultimul răspuns de la BigFoot =))), -
-
- 1 răspuns
- 133 citiri
Oferta: tni Mod: Respawn Numar sloturi: 32 DNS:RESPAWN.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp. Contact: PM pe forum
Ultimul răspuns de la Tarzy, -
- 1 răspuns
- 169 citiri
Oferta:TNI Mod:Respawn Numar sloturi:32 DNS: RESPAWN.LEAGUECS.RO Caut: staff, oameni pentru partea tehnica etc Ofer: Grad pe server, grad pe forum, acces ftp etc Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* ( obligatoriu )
Ultimul răspuns de la Charis, -
- 1 răspuns
- 135 citiri
Oferta: NeoServer Mod: Classic Numar sloturi: 32 DNS: STAR.LEAGUECS.RO Caut: Staff capabil, ofer grade mari pentru cei care sunt capabili, nu am nevoie de sprijin financiar. Ofer: Grad pe server, grad pe forum si FTP dupa ce pot avea incredere. Contact: PM pe forum sau discord PainzZ#00 77 Tin sa mentionez ca o sa cumpar boost-uri care sa ne tina server-ul pe timp de zii 25-30 minim, o fac din pasiune nu pentru castig doar am nevoie de oameni capabili.
Ultimul răspuns de la BigFoot =))), -
- 0 răspunsuri
- 54 citiri
Oferta: Hostgame Mod: Classic Numar sloturi: 32 DNS: GOLD.LEAGUECS.RO Caut: Sprijin financiar, staff, oameni pentru partea tehnica etc pm me. Ofer: Grad pe server, grad pe forum, ( ftp doar in cine am eu incredere ! ) Contact: PM pe forum *mesaj privat pe forum* sau WhatsApp (+40761128893)
Ultimul răspuns de la Master_kill, -
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 160 citiri
Oferta: Neoserver Mod: Respawn Numar sloturi: 32 DNS: Rsx.LEAGUECS.RO Caut: Persoane mai mult pe partea tehnica, si persoane care pot ajuta si financiar server-ul. (daca are posibilitatea) Ofer: Acces total la server Contact: PM pe forum
Ultimul răspuns de la devylinn @LeagueCS, -
-
- 0 răspunsuri
- 112 citiri
Oferta: Vox-Host Mod: Clasic Numar sloturi: 32 DNS: FREE.LEAGUECS.RO Caut: Staff activ, Oameni priceputi pe scripting Ofer: Fondator & Acces Forum Contact: PM pe forum
Ultimul răspuns de la dexter @ LeagueCS, -
- 0 răspunsuri
- 96 citiri
Mod: csgo remake Oferta: Neoserver Sloturi: 32 DNS: GO16.LEAGUECS.RO Link sub-forum: /forum/forum/7159-csgo-infinity-go16/ Link GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.75.87.38:27015/ IP SERVER: 51.75.87.38:27015 PRET: 50 euro paypal || 240 lei revolut CONTACT: @SyoNNaiRE D3nyo Steam : https://steamcommunity.com/id/kenvelo_leterna/ Discord : [SyoNNaiRE] D3nyo#1348
Ultimul răspuns de la SyoNNaiRE D3nyo,