Cereri schimbare nickname
Vrei să-ți schimbi numele de pe forum? Fă aici o cerere respectând regulamentul!
565 topicuri în acest forum
-
- 0 răspunsuri
- 152 citiri
Regulament schimbare nume forum Aveti voie doar1 data pe luna sa aplicati pentru schimbarea numelui. Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. Nerespectarea modelului atât pentru numele topicului cat si pentru continut va rezulta in respingerea cererii. Daca doriti sa va schimbati numele pe forum (cel cu care intrati in cont ) creati un topic nou cu titlu [ Schimbare nume ] numele_vechi. Model schimbare nume forum Nume actual: Numele pe care il doriti: Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Link de la …
Ultimul răspuns de la LEAGUECS, -
- 1 răspuns
- 15 citiri
Nume actual: Andreiusca13 Numele pe care il doriti:pere Motivul pentru care doriti sa il schimbati: pur si simplu asa ma cheama pe cs si vreau sa am numele si pe forum la fel. Link de la ultima cerere: nu am mai facut cerere de schimbare de nick
Ultimul răspuns de la dRama t i c a, -
- 3 răspunsuri
- 30 citiri
Nume actual: ArMaNdO^TaLeNt Numele pe care il doriti: 🕴GlAdIaToR🕴 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Acelasi nume am si si ts3 ! .. Link de la ultima cerere: Nu mi amintesc sa fi facut o a 2 cerere .. sper sa fie prima ! Multumesc
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 28 citiri
Nume actual: OneKing Numele pe care il doriti: AnG3L4EveR Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Pentru ca, asa il am si pe joc, vreau sa se asocieze. Link de la ultima cerere: -
-
- 1 răspuns
- 25 citiri
Nume actual: L̶u̶Z̶z̶íkєṦṦ Numele pe care il doriti: inviincible. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nume vechi de 4 ani Link de la ultima cerere: prima
Ultimul răspuns de la .GoSSen., -
-
- Manager Server
- 4 răspunsuri
- 63 citiri
Nume actual: [email protected] Numele pe care il doriti: D̸͟͞e̸͟͞a̸͟͞ɖ ﹩ℌ◎† Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nume raufamat fara motiv ! Link de la ultima cerere: prima
Ultimul răspuns de la John @ Anormalii, -
-
- 1 răspuns
- 21 citiri
Nume actual: kiSu Numele pe care il doriti: kFb# Motivul pentru care doriti sa il schimbati: o schimbare ar fi bine Link de la ultima cerere: prima
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 35 citiri
Nume actual: E X T A Z Z Numele pe care il doriti: KING | EXTAZZ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Acest nume il folosesc pe cs Link de la ultima cerere: Aceasta este prima
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 44 citiri
Nume actual: wick Numele pe care il doriti: uiculeanu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: pentru ca am decis sa mi schimb numele din diferite motive Link de la ultima cerere: https://prnt.sc/tJ87ZxA5DU0i cred ca e ratacita cererea
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 26 citiri
Nume actual: fNk. Numele pe care il doriti: adiewave Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nu mai joc cu numele fNk Link de la ultima cerere: - P.S: mi am facut un cont pentru o cerere cu numele adiewave, dar nu mai pot sterge contu ca sa am numele ala pe contu asta
-
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 43 citiri
Nume actual: Senaris Numele pe care il doriti: adelin^ Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Prea multi ma confunda cu Senaris de pe I....I asa ca mai bine il schimb Link de la ultima cerere: Nu am facut este prima
-
- 1 răspuns
- 37 citiri
Nume actual: [email protected] Numele pe care il doriti: DreeW- Motivul pentru care doriti sa il schimbati: greseala Link de la ultima cerere: -
- 1 răspuns
- 23 citiri
Nume actual: PallMall Numele pe care il doriti: KenTTx Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Nu îmi place. Link de la ultima cerere: este prima Doresc dacă se poate sa mi se schimbe și Tag-ul acela de îl am. “Moderator zona …” numai dețin jn grad administrativ. Multumesc
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 50 citiri
Nume actual: LeGabriel Numele pe care il doriti: LG2 7 Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Acest nickname il folosesc si pe steam Link de la ultima cerere:Nu am o alta cerere
Ultimul răspuns de la Andt., -
-
- 1 răspuns
- 28 citiri
Nume actual: anestezie- Numele pe care il doriti: m0ssad- Motivul pentru care doriti sa il schimbati: mi-am schimbat numele pe cs Link de la ultima cerere: este prima cerere
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 37 citiri
Nume actual: sret. Numele pe care il doriti: aJxS Motivul pentru care doriti sa il schimbati: aJxS este numele meu actual Link de la ultima cerere: -
Ultimul răspuns de la X-Tream, -
-
- 1 răspuns
- 40 citiri
Nume actual: st0rm. Numele pe care il doriti: SharK. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: nume nou Link de la ultima cerere: -
name is el kok wanna be admin because when server has no admin or afew playrs they break rules
- 1 răspuns
- 52 citiri
Nume actual: KING | MaN1aKu Numele pe care il doriti: MaN1aKu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Doresc un nume nou pe forum! Link de la ultima cerere: Este primul topic pentru schimbarea numelui!
- 1 răspuns
- 39 citiri
Nume actual: [email protected] Numele pe care il doriti: sicario Motivul pentru care doriti sa il schimbati: greseala la crearea contului Link de la ultima cerere: - (prima cerere)
-
- Manager Server
- 1 răspuns
- 41 citiri
Nume actual: KING | RUSKY Numele pe care il doriti: KING | Che Guevara Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Cu acest nume intru pe srv de cs/ts Link de la ultima cerere: Prima cerere
-
- 1 răspuns
- 27 citiri
Nume actual: Stas-.- Numele pe care il doriti: Stas. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: Aspect Link de la ultima cerere: Prima cerere
-
- Manager Server
- 1 urmăritor
- 1 răspuns
- 44 citiri
Nume actual: Kellv1n Numele pe care il doriti: Kellv1n @ Anormalii Motivul pentru care doriti sa il schimbati: - Link de la ultima cerere: -
Ultimul răspuns de la Bombo | ftw., -
-
- 1 răspuns
- 66 citiri
Nume actual: Strrumfu Numele pe care il doriti: Ștrumfu Motivul pentru care doriti sa il schimbati: L-am greșit ! Link de la ultima cerere: Nu am .
- 1 răspuns
- 70 citiri
Nume actual: serious Numele pe care il doriti: .WhySoSerious. Motivul pentru care doriti sa il schimbati: imi place mai mult cel nou. Link de la ultima cerere: -
Ultimul răspuns de la dRama t i c a,